pendik escort bayan
ak

Kar Nedeniyle Yolda Kalanlara Mehmetçik'ten Sıcak Çorba

15.01.2019 - 17:23, Güncelleme: 15.01.2019 - 17:23
 

Kar Nedeniyle Yolda Kalanlara Mehmetçik'ten Sıcak Çorba

Sivas-Erzincan kara yolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalanlara jandarma ekiplerince çorba ikram edildi

SİVAS (AA) - Sivas-Erzincan kara yolunda kar yağışı nedeniyle mahsur kalanlara Mehmetçik tarafından sıcak çorba dağıtıldı.Sivas-Erzincan kara yolunun Kızıldağ mevkisinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle çok sayıda araç mahsur kaldı. İmranlı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kızıldağ Karakol Komutanlığı ekipleri, araçlarında mahsur kalan yaklaşık 70 kişiyi karakolda misafir etti. Jandarma ekipleri vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu. 2 bin 190 rakımlı Kızıldağ Geçidi'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Sivas-Erzincan kara yolu öğle saatlerinde ulaşıma kapatılmıştı.
Sivas-Erzincan kara yolunda kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalanlara jandarma ekiplerince çorba ikram edildi

SİVAS (AA) - Sivas-Erzincan kara yolunda kar yağışı nedeniyle mahsur kalanlara Mehmetçik tarafından sıcak çorba dağıtıldı.

Sivas-Erzincan kara yolunun Kızıldağ mevkisinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle çok sayıda araç mahsur kaldı.

İmranlı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kızıldağ Karakol Komutanlığı ekipleri, araçlarında mahsur kalan yaklaşık 70 kişiyi karakolda misafir etti. Jandarma ekipleri vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.

2 bin 190 rakımlı Kızıldağ Geçidi'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Sivas-Erzincan kara yolu öğle saatlerinde ulaşıma kapatılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.