pendik escort bayan
ak

Kar Lastikçilerin İşini Artırdı

21.11.2017 - 14:58, Güncelleme: 21.11.2017 - 14:58
 

Kar Lastikçilerin İşini Artırdı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta başlayan kar yağışıyla birlikte lastikçilerin işleri de yoğunlaştı. Kış lastiği uygulamasının başladığı 1 Aralık'a sayılı...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta başlayan kar yağışıyla birlikte lastikçilerin işleri de yoğunlaştı. Kış lastiği uygulamasının başladığı 1 Aralık'a sayılı günler kala kar yağması, oto lastik tamircilerinin işini arttı. Kar yağışıyla birlikte lastikçilere akın eden sürücülerin bir kısmı, daha önce kullandıkları kışlık lastiklerini taktırırken bazıları da yenisini aldı. Oto lastik bayisi Nazif Görpeli, 1 Aralık'ta başlayan kış lastiği uygulaması öncesi vatandaşların araçlarına kışlık lastiklerini taktırmaya başladıklarını söyledi. Sürücülerin kar ve buzlanmalara karşı kışlık lastiğin önemini kavradığını aktaran Görpeli, "Sürücülerimiz can ve mal güvenliğini korumak için kışlık lastiklerini taktırıyor. Karın yağmasıyla birlikte sürücüler lastik değiştirmek için akın etti. Hepsini bir anda takamadığımız için bir gün sonraya randevu veriyoruz." dedi. Görpeli oto lastik değişim ücretinin 10 lira olduğunu ifade ederek, "Lastik otelimizde de lastiklerin sezonluk ücreti 20 lira. Yazlık lastikleri otelimize alıyoruz, kışlık lastikleri takıyoruz. Yeni lastik alanları ise ücretsiz değişim yapıyoruz." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ta başlayan kar yağışıyla birlikte lastikçilerin işleri de yoğunlaştı. Kış lastiği uygulamasının başladığı 1 Aralık'a sayılı...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta başlayan kar yağışıyla birlikte lastikçilerin işleri de yoğunlaştı.

Kış lastiği uygulamasının başladığı 1 Aralık'a sayılı günler kala kar yağması, oto lastik tamircilerinin işini arttı.

Kar yağışıyla birlikte lastikçilere akın eden sürücülerin bir kısmı, daha önce kullandıkları kışlık lastiklerini taktırırken bazıları da yenisini aldı.

Oto lastik bayisi Nazif Görpeli, 1 Aralık'ta başlayan kış lastiği uygulaması öncesi vatandaşların araçlarına kışlık lastiklerini taktırmaya başladıklarını söyledi.

Sürücülerin kar ve buzlanmalara karşı kışlık lastiğin önemini kavradığını aktaran Görpeli, "Sürücülerimiz can ve mal güvenliğini korumak için kışlık lastiklerini taktırıyor. Karın yağmasıyla birlikte sürücüler lastik değiştirmek için akın etti. Hepsini bir anda takamadığımız için bir gün sonraya randevu veriyoruz." dedi.

Görpeli oto lastik değişim ücretinin 10 lira olduğunu ifade ederek, "Lastik otelimizde de lastiklerin sezonluk ücreti 20 lira. Yazlık lastikleri otelimize alıyoruz, kışlık lastikleri takıyoruz. Yeni lastik alanları ise ücretsiz değişim yapıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.