pendik escort bayan
ak

Kar Kütlesinin Ağırlığını Taşıyamayan İş Yeri Tentesi Çöktü

19.01.2017 - 01:03, Güncelleme: 19.01.2017 - 01:03
 

Kar Kütlesinin Ağırlığını Taşıyamayan İş Yeri Tentesi Çöktü

Konya'da bir eczanenin tentesinin kar birikintisi nedeniyle çökmesi hasara yol açtı

KONYA (AA) - Konya merkez Selçuklu ilçesinde bir eczanenin tentesi üstündeki kar birikintisinin ağırlığına dayanamayıp çöktü.Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi'nde 5 katlı bir binanın zemin katındaki eczanenin tentesi üstünde biriken kar kütlesini taşıyamayınca yıkıldı. Olay, iş yerinin dış bölümünün hasar görmesiyle sonuçlandı.Eczacı Kemal Sonkaya, komşularının bilgi vermesi üzerine iş yerine geldi.Sonkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın gündüz yaşanmamış olmasının muhtemel bir can kaybı ya da yaralanmanın önüne geçtiğini söyledi.Eczanesinin hastanelerin bulunduğu bir caddede olduğunu belirten Sonkaya, "Gündüzleri yüzlerce kişi gelip geçiyor. O saatlerde yaşanmış olsa Allah korusun bir facia olabilirdi." dedi.Polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı ve çöken tentenin iş makinesiyle kaldırılacağı öğrenildi.
Konya'da bir eczanenin tentesinin kar birikintisi nedeniyle çökmesi hasara yol açtı

KONYA (AA) - Konya merkez Selçuklu ilçesinde bir eczanenin tentesi üstündeki kar birikintisinin ağırlığına dayanamayıp çöktü.

Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi'nde 5 katlı bir binanın zemin katındaki eczanenin tentesi üstünde biriken kar kütlesini taşıyamayınca yıkıldı. Olay, iş yerinin dış bölümünün hasar görmesiyle sonuçlandı.

Eczacı Kemal Sonkaya, komşularının bilgi vermesi üzerine iş yerine geldi.

Sonkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın gündüz yaşanmamış olmasının muhtemel bir can kaybı ya da yaralanmanın önüne geçtiğini söyledi.

Eczanesinin hastanelerin bulunduğu bir caddede olduğunu belirten Sonkaya, "Gündüzleri yüzlerce kişi gelip geçiyor. O saatlerde yaşanmış olsa Allah korusun bir facia olabilirdi." dedi.

Polis ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı ve çöken tentenin iş makinesiyle kaldırılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.