pendik escort bayan
ak

Kapıyı açan çocuğun elinden cep telefonunu çaldılar

14.12.2018 - 12:08, Güncelleme: 14.12.2018 - 12:08
 

Kapıyı açan çocuğun elinden cep telefonunu çaldılar

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kitap satma bahanesiyle evleri dolaşan ve gittikleri evde kapıyı açan bir çocuğun elinden cep telefonunu çalan hırsızlar,...

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kitap satma bahanesiyle evleri dolaşan ve gittikleri evde kapıyı açan bir çocuğun elinden cep telefonunu çalan hırsızlar, polis ekiplerince yakalandı.Şarkışla ilçesinde kitap satmak için ikametleri dolaşan iki kişi gittikleri bir evde kapıyı açan çocuğun evde tek başına olduğunu fark edince, elinde bulunan cep telefonunu alarak kaçtı. Polis ekiplerine haber verilmesi üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iki şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi.
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kitap satma bahanesiyle evleri dolaşan ve gittikleri evde kapıyı açan bir çocuğun elinden cep telefonunu çalan hırsızlar,...
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kitap satma bahanesiyle evleri dolaşan ve gittikleri evde kapıyı açan bir çocuğun elinden cep telefonunu çalan hırsızlar, polis ekiplerince yakalandı.

Şarkışla ilçesinde kitap satmak için ikametleri dolaşan iki kişi gittikleri bir evde kapıyı açan çocuğun evde tek başına olduğunu fark edince, elinde bulunan cep telefonunu alarak kaçtı. Polis ekiplerine haber verilmesi üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iki şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.