pendik escort bayan
ak

Kapadokya'dan Erciyes'e Kuş Bakışı

03.12.2018 - 15:33, Güncelleme: 03.12.2018 - 15:33
 

Kapadokya'dan Erciyes'e Kuş Bakışı

NEVŞEHİR (AA) - Tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, sıcak hava balon turları alternatif turizm...

NEVŞEHİR (AA) - Tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, sıcak hava balon turları alternatif turizm etkinliklerinin başında geliyor.Sıcak hava balon turuna katılan turistler, milyonlarca yıl önce Erciyes Dağı ve Hasandağı'nın püskürttüğü lav ve küllerin meydana getirdiği yumuşak tabakanın, asırlar boyu yağmur ve rüzgarın aşındırmasıyla ortaya çıkan peribacaları ve doğal kaya oluşumlarını kuş bakışı izleme imkanı buluyor.Göreme beldesinde hava koşullarının uygun olduğu günlerde, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Kapadokya semalarına yükselen balonlar, Kayseri'de bulunan bölgeye kuş uçuşu yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Erciyes Dağı ile güzel görüntü oluşturuyor.
NEVŞEHİR (AA) - Tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, sıcak hava balon turları alternatif turizm...

NEVŞEHİR (AA) - Tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da, sıcak hava balon turları alternatif turizm etkinliklerinin başında geliyor.

Sıcak hava balon turuna katılan turistler, milyonlarca yıl önce Erciyes Dağı ve Hasandağı'nın püskürttüğü lav ve küllerin meydana getirdiği yumuşak tabakanın, asırlar boyu yağmur ve rüzgarın aşındırmasıyla ortaya çıkan peribacaları ve doğal kaya oluşumlarını kuş bakışı izleme imkanı buluyor.

Göreme beldesinde hava koşullarının uygun olduğu günlerde, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Kapadokya semalarına yükselen balonlar, Kayseri'de bulunan bölgeye kuş uçuşu yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Erciyes Dağı ile güzel görüntü oluşturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.