pendik escort bayan
ak

Kapadokya'dan "Dünya Saati" Hareketine Destek

25.03.2017 - 21:23, Güncelleme: 25.03.2017 - 21:23
 

Kapadokya'dan "Dünya Saati" Hareketine Destek

"Dünya Saati" etkinliği kapsamında iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla Uçhisar Kalesi bir saat boyunca karanlıkta kaldı

NEVŞEHİR (AA) - İklim değişikliğine dikkati çekmeyi amaçlayan "Dünya Saati (Earth Hour)" etkinliği kapsamında Nevşehir'in Uçhisar beldesindeki Uçhisar Kalesi'nde ışıklar bir saat süreyle kapatıldı.Dünyanın çeşitli yerlerinde belirlenen ve ülkelerin yerel saatiyle 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte ışıklar bir saat boyunca kapatılıyor.Etkinlik kapsamında Türkiye'deki bazı anıtsal yapıtların da ışıkları bir saat süreyle söndürüldü. Kapadokya bölgesinin turistik mekanlarından Uçhisar Kalesi ve çevresi, ışıkların kapatılmasıyla bir saat boyunca karanlığa gömüldü.Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde düzenlenen Dünya Saati etkinliği, 2007'de Sydney'de başladı. Her yıl mart ayında yapılan etkinliğe geçen yıl 178 ülkeden katılım sağlandı.
"Dünya Saati" etkinliği kapsamında iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla Uçhisar Kalesi bir saat boyunca karanlıkta kaldı

NEVŞEHİR (AA) - İklim değişikliğine dikkati çekmeyi amaçlayan "Dünya Saati (Earth Hour)" etkinliği kapsamında Nevşehir'in Uçhisar beldesindeki Uçhisar Kalesi'nde ışıklar bir saat süreyle kapatıldı.

Dünyanın çeşitli yerlerinde belirlenen ve ülkelerin yerel saatiyle 20.30-21.30 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte ışıklar bir saat boyunca kapatılıyor.

Etkinlik kapsamında Türkiye'deki bazı anıtsal yapıtların da ışıkları bir saat süreyle söndürüldü.

Kapadokya bölgesinin turistik mekanlarından Uçhisar Kalesi ve çevresi, ışıkların kapatılmasıyla bir saat boyunca karanlığa gömüldü.

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) önderliğinde düzenlenen Dünya Saati etkinliği, 2007'de Sydney'de başladı.

Her yıl mart ayında yapılan etkinliğe geçen yıl 178 ülkeden katılım sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.