pendik escort bayan
ak

Kapadokya'da Yeni Yıl Kutlamaları

01.01.2017 - 00:13, Güncelleme: 01.01.2017 - 00:13
 

Kapadokya'da Yeni Yıl Kutlamaları

Yerli ve yabancı turistler, yeni yılı kayadan peribacaları arasındaki eğlence merkezlerinde karşıladı

NEVŞEHİR (AA) - Yerli ve yabancı turistler, yeni yıla peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, yeraltı şehirleri ve butik otelleriyle ünlü Kapadokya'da girdi.Uçhisar beldesinde, peribacaları ve doğal kaya oluşumları arasında düzenlenen havai fişek gösterisi, karla kaplı Kapadokya manzarasına renk kattı.Yeni yıla girmek için Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Nevşehir'in Kapadokya bölgesini tercih eden turistler, yeni yılı peribacaları arasındaki eğlence merkezlerinde karşıladı.Turistik tesislerin bulunduğu alanlarda, yılbaşı gecesi nedeniyle yapılan ışıklandırmalar ve süsler güzel görüntüler oluştururken, bazı ziyaretçiler eğlence mekanlarının dışında yakılan ateş etrafında geceyi geçirdi.
Yerli ve yabancı turistler, yeni yılı kayadan peribacaları arasındaki eğlence merkezlerinde karşıladı

NEVŞEHİR (AA) - Yerli ve yabancı turistler, yeni yıla peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, yeraltı şehirleri ve butik otelleriyle ünlü Kapadokya'da girdi.

Uçhisar beldesinde, peribacaları ve doğal kaya oluşumları arasında düzenlenen havai fişek gösterisi, karla kaplı Kapadokya manzarasına renk kattı.

Yeni yıla girmek için Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Nevşehir'in Kapadokya bölgesini tercih eden turistler, yeni yılı peribacaları arasındaki eğlence merkezlerinde karşıladı.

Turistik tesislerin bulunduğu alanlarda, yılbaşı gecesi nedeniyle yapılan ışıklandırmalar ve süsler güzel görüntüler oluştururken, bazı ziyaretçiler eğlence mekanlarının dışında yakılan ateş etrafında geceyi geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.