pendik escort bayan
ak

Kapadokya'da Mevsimin İlk Karı

21.11.2017 - 11:28, Güncelleme: 21.11.2017 - 11:28
 

Kapadokya'da Mevsimin İlk Karı

Mevsimin ilk kar yağışı ile Kapadokya beyaza büründü- Kar yağışı altındaki bölgeyi gezen Çinli turistlerden Zhu: - "Kapadokya'ya ilk kez geliyorum, burası çok güzel. Kar yağışı altında da mükemmel görünüyor. Ülkeme döndüğümde arkadaşlarıma çektiğim fotoğr

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesi, mevsimin ilk kar yağışı ile beyaza büründü.Bölgede etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışıyla peribacaları hayranlık uyandıran görüntüler oluşturdu.Turistler, Göreme Açık Hava Müzesi, Zelve, Paşabağı ve Uçhisar'da kar yağışı altında hatıra fotoğrafı çektirdi.Uçhisar'da kar altında gezinti yapan Çinli turistlerden Joyce Chen Zhu, Kapadokya'nın doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirterek, "Kapadokya'ya ilk kez geliyorum, burası çok güzel. Kar yağışı altında da mükemmel görünüyor. Ülkeme döndüğümde arkadaşlarıma çektiğim fotoğrafları göstermek için sabırsızlanıyorum." dedi.Pan Xue Qın da Türkiye’ye arkadaşlarının tavsiyesi ile geldiğini, İstanbul ve Antalya'nın ardından ziyaret ettiği Kapadokya'da kar yağışı ile karşılaşmanın sürpriz olduğunu dile getirerek, "Türkiye ve Kapadokya çok güzel. Daha önce fotoğraflarda görmüştüm, tahminimden daha güzel bir yermiş." diye konuştu.Profesyonel turist rehberi Aykut Babadoğan da her mevsim farklı bir güzelliğe bürünen bölgenin beyazlar içinde masalsı bir görünüme kavuştuğunu söyledi.Kapadokya'nın kar yağdığında harikalar diyarına dönüştüğünü dile getiren Babadoğan, "Bölgeyi ziyarete gelen turistler bu manzaraya hayran kalıyor. Bölgemiz oldukça zengin ve büyük bir alanı kapsıyor. Birçok vadi ve yürüyüş parkurlarında yabancı konuklarımızla gezinti yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
Mevsimin ilk kar yağışı ile Kapadokya beyaza büründü- Kar yağışı altındaki bölgeyi gezen Çinli turistlerden Zhu: - "Kapadokya'ya ilk kez geliyorum, burası çok güzel. Kar yağışı altında da mükemmel görünüyor. Ülkeme döndüğümde arkadaşlarıma çektiğim fotoğr

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesi, mevsimin ilk kar yağışı ile beyaza büründü.

Bölgede etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışıyla peribacaları hayranlık uyandıran görüntüler oluşturdu.

Turistler, Göreme Açık Hava Müzesi, Zelve, Paşabağı ve Uçhisar'da kar yağışı altında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Uçhisar'da kar altında gezinti yapan Çinli turistlerden Joyce Chen Zhu, Kapadokya'nın doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirterek, "Kapadokya'ya ilk kez geliyorum, burası çok güzel. Kar yağışı altında da mükemmel görünüyor. Ülkeme döndüğümde arkadaşlarıma çektiğim fotoğrafları göstermek için sabırsızlanıyorum." dedi.

Pan Xue Qın da Türkiye’ye arkadaşlarının tavsiyesi ile geldiğini, İstanbul ve Antalya'nın ardından ziyaret ettiği Kapadokya'da kar yağışı ile karşılaşmanın sürpriz olduğunu dile getirerek, "Türkiye ve Kapadokya çok güzel. Daha önce fotoğraflarda görmüştüm, tahminimden daha güzel bir yermiş." diye konuştu.

Profesyonel turist rehberi Aykut Babadoğan da her mevsim farklı bir güzelliğe bürünen bölgenin beyazlar içinde masalsı bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Kapadokya'nın kar yağdığında harikalar diyarına dönüştüğünü dile getiren Babadoğan, "Bölgeyi ziyarete gelen turistler bu manzaraya hayran kalıyor. Bölgemiz oldukça zengin ve büyük bir alanı kapsıyor. Birçok vadi ve yürüyüş parkurlarında yabancı konuklarımızla gezinti yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.