pendik escort bayan
ak

Kapadokya Futbol Şöleni Sona Erdi

05.07.2017 - 15:43, Güncelleme: 05.07.2017 - 15:43
 

Kapadokya Futbol Şöleni Sona Erdi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde düzenlenen "Kapadokya Futbol Şöleni" törenle sona erdi.Kapadokya Nevşehir Spor Kulübü tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde düzenlenen "Kapadokya Futbol Şöleni" törenle sona erdi.Kapadokya Nevşehir Spor Kulübü tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen turnuvaya, Nevşehir, Aksaray, İzmir ve Kocaeli'nden 6 futbol takımı katıldı.Kulüp Başkanı Özden Taşğın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nevşehir'in spor alanında ufkunu genişletmek adına bu yıl Kapadokya Futbol Şöleninin ilkini düzenlediklerini söyledi.Taşğın, "Kapadokya'da turizmin yanı sıra alternatif faaliyetlerin geliştirilmesi ve bölgedeki futbol sahası bulunan otellerin imkanlarının sporun gelişmesi için kullanılması fikriyle etkinliği organize ettik." dedi.Şölene katılan takımlara sertifika ve madalyaları, düzenlenen törenle verildi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde düzenlenen "Kapadokya Futbol Şöleni" törenle sona erdi.Kapadokya Nevşehir Spor Kulübü tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde düzenlenen "Kapadokya Futbol Şöleni" törenle sona erdi.

Kapadokya Nevşehir Spor Kulübü tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen turnuvaya, Nevşehir, Aksaray, İzmir ve Kocaeli'nden 6 futbol takımı katıldı.

Kulüp Başkanı Özden Taşğın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nevşehir'in spor alanında ufkunu genişletmek adına bu yıl Kapadokya Futbol Şöleninin ilkini düzenlediklerini söyledi.

Taşğın, "Kapadokya'da turizmin yanı sıra alternatif faaliyetlerin geliştirilmesi ve bölgedeki futbol sahası bulunan otellerin imkanlarının sporun gelişmesi için kullanılması fikriyle etkinliği organize ettik." dedi.

Şölene katılan takımlara sertifika ve madalyaları, düzenlenen törenle verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.