pendik escort bayan
ak

Kanserde Erken Teşhise Dikkat Çekmek İçin Yürüdüler

04.02.2019 - 16:48, Güncelleme: 04.02.2019 - 16:48
 

Kanserde Erken Teşhise Dikkat Çekmek İçin Yürüdüler

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kanserin önlenmesinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş düzenlendi.Kırşehir Sağlık Müdürlüğü'nün...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kanserin önlenmesinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş düzenlendi.Kırşehir Sağlık Müdürlüğü'nün 'Dünya Kanser Günü' nedeniyle düzenlediği yürüyüş, Askerlik Şubesi kavşağında başlayarak Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezine kadar devam etti. Sağlık çalışanları, yürüyüş boyunca kanserde erken teşhise yönelik pankart taşıdı.Yürüyüş sonunda açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu, 'Dünya Kanser Günü'nde kanser ile ilgili farkındalık sağlamak amacıyla etkinlik düzenlendiğini belirtti.Yürüyüşün ardından düzenlenen seminerde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Füsun Karbancıoğlu Cantürk ve Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Şahin, kanser hastalığı, türleri ve erken teşhis ile elde edilen kazanımlar konusunda bilgi verdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kanserin önlenmesinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş düzenlendi.Kırşehir Sağlık Müdürlüğü'nün...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kanserin önlenmesinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Kırşehir Sağlık Müdürlüğü'nün 'Dünya Kanser Günü' nedeniyle düzenlediği yürüyüş, Askerlik Şubesi kavşağında başlayarak Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezine kadar devam etti. Sağlık çalışanları, yürüyüş boyunca kanserde erken teşhise yönelik pankart taşıdı.

Yürüyüş sonunda açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Suat Türkoğlu, 'Dünya Kanser Günü'nde kanser ile ilgili farkındalık sağlamak amacıyla etkinlik düzenlendiğini belirtti.

Yürüyüşün ardından düzenlenen seminerde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Füsun Karbancıoğlu Cantürk ve Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Şahin, kanser hastalığı, türleri ve erken teşhis ile elde edilen kazanımlar konusunda bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.