pendik escort bayan
ak

Kanka Derneği Yöneticileri Başkan Çelik'i Ziyaret Etti

Yaşam 19.09.2017 - 14:53, Güncelleme: 19.09.2017 - 14:53
 

Kanka Derneği Yöneticileri Başkan Çelik'i Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kurulan Kansere Karşı Birlik Derneği (KANKA) yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kurulan Kansere Karşı Birlik Derneği (KANKA) yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek yöneticileri, Çelik’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. KANKA Başkanı Anfer Yılmaz, derneğin, kanserli çocukların tedavileri sürecinde en iyi imkanların sunulması için çalışacağını belirtti.Başkan Çelik de Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Kayseri Şubesi’nin projesi olan Hospice’yi Kayseri’de hayata geçirerek, hastalığın son dönemindeki hasta ve aileleri için Türkiye’de örnek bir tesis yapacaklarını ifade etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kurulan Kansere Karşı Birlik Derneği (KANKA) yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kurulan Kansere Karşı Birlik Derneği (KANKA) yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek yöneticileri, Çelik’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KANKA Başkanı Anfer Yılmaz, derneğin, kanserli çocukların tedavileri sürecinde en iyi imkanların sunulması için çalışacağını belirtti.

Başkan Çelik de Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Kayseri Şubesi’nin projesi olan Hospice’yi Kayseri’de hayata geçirerek, hastalığın son dönemindeki hasta ve aileleri için Türkiye’de örnek bir tesis yapacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.