pendik escort bayan
ak

KANGAL-DER'in Hizmet Binası Açıldı

25.02.2017 - 16:04, Güncelleme: 25.02.2017 - 16:04
 

KANGAL-DER'in Hizmet Binası Açıldı

Kısa adı KANGAL-DER olan Kangal ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin hizmet binası Hikmet Işık Caddesi’nde açıldı.

Kısa adı KANGAL-DER olan Kangal ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin hizmet binası Hikmet Işık Caddesi’nde açıldı.  Açılışta konuşan Vali Gül, Kangallıların bir araya gelerek güç birliği yaptığı dernekte ilçe için hayırlı çalışmaların yapılmasını temenni etti. Kangal Derneği’nin bütün farklılıkları bir kenara iterek; birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini muhafaza eden bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Gül, derneğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olmasını diledi. Yapılan dualar ve kesilen kurbanın ardından derneğin hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından dernek ofisi gezilerek bir süre sohbet edildi. Günün anısına dernek yönetimi Vali Gül’e Sivasspor logolu tablo takdim etti. Açılışa Sivas Valisi Davut GÜL ve çok sayıda vatandaş katıldı.-  SİVAS 
Kısa adı KANGAL-DER olan Kangal ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin hizmet binası Hikmet Işık Caddesi’nde açıldı.
Kısa adı KANGAL-DER olan Kangal ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin hizmet binası Hikmet Işık Caddesi’nde açıldı.
 
 
Açılışta konuşan Vali Gül, Kangallıların bir araya gelerek güç birliği yaptığı dernekte ilçe için hayırlı çalışmaların yapılmasını temenni etti. Kangal Derneği’nin bütün farklılıkları bir kenara iterek; birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğini muhafaza eden bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Gül, derneğin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olmasını diledi.
 

Yapılan dualar ve kesilen kurbanın ardından derneğin hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.
 
Açılışın ardından dernek ofisi gezilerek bir süre sohbet edildi. Günün anısına dernek yönetimi Vali Gül’e Sivasspor logolu tablo takdim etti.
 
Açılışa Sivas Valisi Davut GÜL ve çok sayıda vatandaş katıldı.-  SİVAS
 
feto-nun-isik-evlerine-yonelik-operasyonda-8-kisi-9303351_7370_o.jpg2ea28-metruk-evde-tutulan-kopek-sikayet-uzerine-kurtarildi.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.