pendik escort bayan
ak

Kangal Belediye Başkanlığına Genç Aday!

06.11.2018 - 18:03, Güncelleme: 06.11.2018 - 18:03
 

Kangal Belediye Başkanlığına Genç Aday!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek´in danışmanı Eren Derviş Akpınar, Kangal Belediye Başkanlığı´na aday adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek´in danışmanı Eren Derviş Akpınar, Kangal Belediye Başkanlığı´na aday adaylığını açıkladı.İlçede düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını duyuran Akpınar, “Yüreğinde ve gönlünde vatan sevgisi, millet sevdası, al bayrağa hürmet, insana hizmet aşkı taşıyan bir evladınız, bir kardeşiniz olarak, Mahalli İdareler Seçimlerinde; Türkiye´nin onurlu geleceğinde söz sahibi olmak, İlçeme yerelde hizmet etmeyi istemek gibi tarihi bir sorumluluğa katılarak bu kutlu yürüyüşte Milliyetçi Hareket Partisi´nden Kangal Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.Milliyetçi Hareket Partisi´nin, 49 yılın her dönemin de var olduğunu, ülkenin birliğini, sürekliliğini, varlığını kendi canından mukaddes gören bir siyasi anlayış olduğunu belirten Akpınar, “Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum partimin bir neferi olarak şunları belirtmek isterim; bugün içerisinde bulunduğumuz şartlar her zamankinden daha fazla görev ve sorumluluk üstlenmemizi gerektirmektedir. Bu görev ve sorumlulukların bilincinde, insanlarımızın hizmet beklentilerini dikkate alan bir anlayışla, bugüne kadar aldığım tüm görevlerde ve sorumluluklarda ortaya koyduğum fedakârlığı, özveriyi, dürüstlüğü ve çalışkanlığı tüm bilgi ve birikimlerimle; doğup büyüdüğüm bir an bile olsun bağımı kopartmadığım Kangal´dan sesleniyorum; Teşkilatımız uygun görür, Türk´ün son kalesi genel merkezimiz takdir eder, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli emrederse; bu can bu yola fedadır” ifadelerini kullandı.Akpınar konuşmasını şöyle sürdürdü:“İnsanoğlu doğduğu yere vefa doyduğu yere sadakat borcu vardır. Bu vefayı, bu sadakati dün olduğu gibi bugün de göstermeye hazır ve nazırım. Partimizin, belediyecilik anlayışı çerçevesinde; İnsanı merkeze alan kutlu bir hizmet anlayışına sahip, temsil ettiği milliyetçi fikirlerin yüksek sorumluluğunu taşıyan, sağlıklı ve huzurlu bir toplumun yetişmesinde görev almaya talip, mahalli idarelerin demokrasi içindeki yeri ve önemine vakıf, namuslu, faziletli, ahlaklı ve dürüst hizmeti ilke edinen aday ve kadrolarla yola çıkacağımızdan ve mutlak başarıya ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu düşüncelerle, hizmet verme heyecanı içerisinde, yüksek ahlak ve hoşgörüyü esas alan bir siyasi rekabet ortamında, hizmet yarışında başta partimizin aday adayları olmak üzere, diğer siyasi partilerin aday adaylarını tebrik eder, seçim çalışmalarında başarılar dilerim.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek´in danışmanı Eren Derviş Akpınar, Kangal Belediye Başkanlığı´na aday adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek´in danışmanı Eren Derviş Akpınar, Kangal Belediye Başkanlığı´na aday adaylığını açıkladı.

İlçede düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını duyuran Akpınar, “Yüreğinde ve gönlünde vatan sevgisi, millet sevdası, al bayrağa hürmet, insana hizmet aşkı taşıyan bir evladınız, bir kardeşiniz olarak, Mahalli İdareler Seçimlerinde; Türkiye´nin onurlu geleceğinde söz sahibi olmak, İlçeme yerelde hizmet etmeyi istemek gibi tarihi bir sorumluluğa katılarak bu kutlu yürüyüşte Milliyetçi Hareket Partisi´nden Kangal Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi´nin, 49 yılın her dönemin de var olduğunu, ülkenin birliğini, sürekliliğini, varlığını kendi canından mukaddes gören bir siyasi anlayış olduğunu belirten Akpınar, “Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum partimin bir neferi olarak şunları belirtmek isterim; bugün içerisinde bulunduğumuz şartlar her zamankinden daha fazla görev ve sorumluluk üstlenmemizi gerektirmektedir. Bu görev ve sorumlulukların bilincinde, insanlarımızın hizmet beklentilerini dikkate alan bir anlayışla, bugüne kadar aldığım tüm görevlerde ve sorumluluklarda ortaya koyduğum fedakârlığı, özveriyi, dürüstlüğü ve çalışkanlığı tüm bilgi ve birikimlerimle; doğup büyüdüğüm bir an bile olsun bağımı kopartmadığım Kangal´dan sesleniyorum; Teşkilatımız uygun görür, Türk´ün son kalesi genel merkezimiz takdir eder, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli emrederse; bu can bu yola fedadır” ifadelerini kullandı.

Akpınar konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İnsanoğlu doğduğu yere vefa doyduğu yere sadakat borcu vardır. Bu vefayı, bu sadakati dün olduğu gibi bugün de göstermeye hazır ve nazırım. Partimizin, belediyecilik anlayışı çerçevesinde; İnsanı merkeze alan kutlu bir hizmet anlayışına sahip, temsil ettiği milliyetçi fikirlerin yüksek sorumluluğunu taşıyan, sağlıklı ve huzurlu bir toplumun yetişmesinde görev almaya talip, mahalli idarelerin demokrasi içindeki yeri ve önemine vakıf, namuslu, faziletli, ahlaklı ve dürüst hizmeti ilke edinen aday ve kadrolarla yola çıkacağımızdan ve mutlak başarıya ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu düşüncelerle, hizmet verme heyecanı içerisinde, yüksek ahlak ve hoşgörüyü esas alan bir siyasi rekabet ortamında, hizmet yarışında başta partimizin aday adayları olmak üzere, diğer siyasi partilerin aday adaylarını tebrik eder, seçim çalışmalarında başarılar dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.