pendik escort bayan
ak

Kanadı Kırık Martı Koruma Altına Alındı

07.03.2018 - 14:23, Güncelleme: 07.03.2018 - 14:23
 

Kanadı Kırık Martı Koruma Altına Alındı

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kanadı kırık olduğu için uçamayan yaralı martı koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Çarşamba Kanalı içerisinde...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kanadı kırık olduğu için uçamayan yaralı martı koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Çarşamba Kanalı içerisinde kanadı kırık vaziyette dolaşan ve uçamadığı gözlenen yaralı bir martıyı gören duyarlı bir vatandaş, durumu Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.İhbar üzerine harekete geçen Beyşehir Milli Parklar Şefliği ekipleri, yaralı martıyı mahsur kaldığı kanaldan çıkararak koruma altına aldı. Yaralı martının tedavisi tamamlandıktan sonra tekrar doğaya salınacağı öğrenildi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kanadı kırık olduğu için uçamayan yaralı martı koruma altına alındı.Alınan bilgiye göre, Çarşamba Kanalı içerisinde...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, kanadı kırık olduğu için uçamayan yaralı martı koruma altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Çarşamba Kanalı içerisinde kanadı kırık vaziyette dolaşan ve uçamadığı gözlenen yaralı bir martıyı gören duyarlı bir vatandaş, durumu Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen Beyşehir Milli Parklar Şefliği ekipleri, yaralı martıyı mahsur kaldığı kanaldan çıkararak koruma altına aldı.

Yaralı martının tedavisi tamamlandıktan sonra tekrar doğaya salınacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.