pendik escort bayan
ak

Kamyonetten Atlayıp Kaçan Dana Sahiplerine Zor Anlar Yaşattı

22.08.2017 - 17:13, Güncelleme: 22.08.2017 - 17:13
 

Kamyonetten Atlayıp Kaçan Dana Sahiplerine Zor Anlar Yaşattı

Çankırı'da mezbahaya götürüldüğü sırada kamyonetten atlayarak kaçan dana bir saatlik kovalamacanın ardından yakalandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da mezbahaya götürüldüğü sırada kamyonetten atlayarak kaçan ve yaklaşık bir saat süren kovalamacanın ardından yakalanan dana kesimhaneye götürüldü.Mahmut Emiroğlu'na ait dana, Buğday Pazarı Mahallesi'ndeki mezbahaya götürüldüğü sırada Ankara-Çankırı yolu Hacı Ali kavşağı civarında ipini çözerek kamyonetten atladı. Ankara-Çankırı yolu üzerinde terse yöne koşan dana, bir süre trafiğin durmasına neden oldu. Danayı yakalamak için uğraşan sahiplerinin çabaları sonuç vermeyince belediyeden yardım istenildi.Bölgeye gelen belediye ekiplerinin sakinleştirici iğneyle vurduğu dana, yaklaşık bir saat süren kovalamacanın ardından yakalandı.Yeniden araca yüklenen dana, kesim için mezbahaya götürüldü.
Çankırı'da mezbahaya götürüldüğü sırada kamyonetten atlayarak kaçan dana bir saatlik kovalamacanın ardından yakalandı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da mezbahaya götürüldüğü sırada kamyonetten atlayarak kaçan ve yaklaşık bir saat süren kovalamacanın ardından yakalanan dana kesimhaneye götürüldü.

Mahmut Emiroğlu'na ait dana, Buğday Pazarı Mahallesi'ndeki mezbahaya götürüldüğü sırada Ankara-Çankırı yolu Hacı Ali kavşağı civarında ipini çözerek kamyonetten atladı.

Ankara-Çankırı yolu üzerinde terse yöne koşan dana, bir süre trafiğin durmasına neden oldu. Danayı yakalamak için uğraşan sahiplerinin çabaları sonuç vermeyince belediyeden yardım istenildi.

Bölgeye gelen belediye ekiplerinin sakinleştirici iğneyle vurduğu dana, yaklaşık bir saat süren kovalamacanın ardından yakalandı.

Yeniden araca yüklenen dana, kesim için mezbahaya götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.