pendik escort bayan
ak

Kamyonetin Motoruna Sıkışan Kedi Kurtarıldı

24.05.2017 - 17:33, Güncelleme: 24.05.2017 - 17:33
 

Kamyonetin Motoruna Sıkışan Kedi Kurtarıldı

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Hacı Ömerli Mahallesi Gülcü Sokak'ta park...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Hacı Ömerli Mahallesi Gülcü Sokak'ta park halindeki Salih Çelen'e ait 42 JC 811 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden araç sahibi, durumu itfaiyeye bildirdi.Bölgeye sevk edilen ekipler, araçta yaptıkları incelemede, kedinin kamyonetin motor bölümünde sıkıştığını belirledi.Kaputtan aracın alt kısmına inen kediyi kurtarmakta zorlanan itfaiye ekipleri, 1.5 saat süren çalışmanın ardından kedi yavrusunu kurtardı.Kedi yavrusunu kurtarma çalışmaları sürerken, anne kedi de yavrusunun kurtarılmasını itfaiye erlerinin yanında beklemesi ilginç bir görüntü oluşturdu.İtfaiye ekiplerinin kurtardığı yavru kedi daha sonra annesi ile birlikte hızla gözden kayboldu.Araç sahibi Salih Çelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sabah iş yerine geldiğimde kedi sesi duydum. Üç gün önce de duymuştum ancak gitmişti diye düşündüm. Hemen itfaiyeye habere ettim, çok mutluyum." dedi.
KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Hacı Ömerli Mahallesi Gülcü Sokak'ta park...

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.

Hacı Ömerli Mahallesi Gülcü Sokak'ta park halindeki Salih Çelen'e ait 42 JC 811 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden araç sahibi, durumu itfaiyeye bildirdi.

Bölgeye sevk edilen ekipler, araçta yaptıkları incelemede, kedinin kamyonetin motor bölümünde sıkıştığını belirledi.

Kaputtan aracın alt kısmına inen kediyi kurtarmakta zorlanan itfaiye ekipleri, 1.5 saat süren çalışmanın ardından kedi yavrusunu kurtardı.

Kedi yavrusunu kurtarma çalışmaları sürerken, anne kedi de yavrusunun kurtarılmasını itfaiye erlerinin yanında beklemesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

İtfaiye ekiplerinin kurtardığı yavru kedi daha sonra annesi ile birlikte hızla gözden kayboldu.

Araç sahibi Salih Çelen, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sabah iş yerine geldiğimde kedi sesi duydum. Üç gün önce de duymuştum ancak gitmişti diye düşündüm. Hemen itfaiyeye habere ettim, çok mutluyum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.