pendik escort bayan
ak

Kamyonet Boş Arsaya Girdi

19.10.2017 - 14:48, Güncelleme: 19.10.2017 - 14:48
 

Kamyonet Boş Arsaya Girdi

KONYA (AA) - Karapınar’da rampa üzerine park edilen sürücüsüz kamyonet boş arsaya girdi.Alınan bilgiye göre, Halef H. isimli vatandaş, yeni aldığı...

KONYA (AA) - Karapınar’da rampa üzerine park edilen sürücüsüz kamyonet boş arsaya girdi.Alınan bilgiye göre, Halef H. isimli vatandaş, yeni aldığı kamyonetinin plaka ve diğer işlemlerini halletmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.Halef H. aracını Emniyet Müdürlüğü önündeki rampaya park ederek araçtan ayrıldı.Bir süre sonra hareket etmeye başlayan araç, önce Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu kaldırımına sonra da yön levhalarına çarptı. Aracı gören çevredeki öğrenciler panikle kaçtı. Kamyonet karşı yoldaki boş arsaya uçtu. Kazada yaralanan olmazken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
KONYA (AA) - Karapınar’da rampa üzerine park edilen sürücüsüz kamyonet boş arsaya girdi.Alınan bilgiye göre, Halef H. isimli vatandaş, yeni aldığı...

KONYA (AA) - Karapınar’da rampa üzerine park edilen sürücüsüz kamyonet boş arsaya girdi.

Alınan bilgiye göre, Halef H. isimli vatandaş, yeni aldığı kamyonetinin plaka ve diğer işlemlerini halletmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Halef H. aracını Emniyet Müdürlüğü önündeki rampaya park ederek araçtan ayrıldı.

Bir süre sonra hareket etmeye başlayan araç, önce Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu kaldırımına sonra da yön levhalarına çarptı. Aracı gören çevredeki öğrenciler panikle kaçtı. Kamyonet karşı yoldaki boş arsaya uçtu.

Kazada yaralanan olmazken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.