pendik escort bayan
ak

Kamyoncular Kooperatifi Genel Kurul Yaptı

21.03.2017 - 07:24, Güncelleme: 21.03.2017 - 07:24
 

Kamyoncular Kooperatifi Genel Kurul Yaptı

S.S. Gardaşlar Kamyon ve Ağır Araç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağan genel kurulu yapıldı.

S.S. Gardaşlar Kamyon ve Ağır Araç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağan genel kurulu yapıldı.Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen genel kurulda divanın oluşturulmasının ardan saygı duruşunda bulunularak istiklal marşı olundu.Kooperatif Başkanı Sefer Erdönmez, iki yıllık süre içerisinde kooperatifin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde kooperatifi ve ortakları daha iyi yerlere getireceklerini söyledi. Kooperatifin ikinci başkanı Ömer Yıldız ise görevde bulundukları iki yıllık süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi.Genel Kurulda ana sözleşmeni bir bütün halinde bakanlığın çıkarmış olduğu Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Ana sözleşmesi ile bakanlığın düzenlediği şekliyle değiştirilmesi kabul edildi. Ayrıca Kooperatiflerin bölge birliği kurulmasına ve birlikte görev yapmak üzere temsilcilerin seçilmesine karar verildi. Genel Kurulda denetim kuruluna Aytaç Kangal ve Metin Günhan, kurulacak olan İçanadolu Bölge Birliğinde görev yapmak üzere Ömer Yıldız, Sefer Erdönmez, Kadir Ağdoğan, Sebahattin Güler, Salman Kalender seçildi. Genel kurul dilek ve temenniler ile sona erdi. - SİVAS
S.S. Gardaşlar Kamyon ve Ağır Araç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağan genel kurulu yapıldı.

S.S. Gardaşlar Kamyon ve Ağır Araç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağan genel kurulu yapıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen genel kurulda divanın oluşturulmasının ardan saygı duruşunda bulunularak istiklal marşı olundu.

Kooperatif Başkanı Sefer Erdönmez, iki yıllık süre içerisinde kooperatifin menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde kooperatifi ve ortakları daha iyi yerlere getireceklerini söyledi.

 

Kooperatifin ikinci başkanı Ömer Yıldız ise görevde bulundukları iki yıllık süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Genel Kurulda ana sözleşmeni bir bütün halinde bakanlığın çıkarmış olduğu Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi Ana sözleşmesi ile bakanlığın düzenlediği şekliyle değiştirilmesi kabul edildi. Ayrıca Kooperatiflerin bölge birliği kurulmasına ve birlikte görev yapmak üzere temsilcilerin seçilmesine karar verildi.

 

Genel Kurulda denetim kuruluna Aytaç Kangal ve Metin Günhan, kurulacak olan İçanadolu Bölge Birliğinde görev yapmak üzere Ömer Yıldız, Sefer Erdönmez, Kadir Ağdoğan, Sebahattin Güler, Salman Kalender seçildi.

 Genel kurul dilek ve temenniler ile sona erdi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.