pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kamuda Görevden Almalar

27.07.2016 - 17:48, Güncelleme: 27.07.2016 - 17:48
 

Kamuda Görevden Almalar

Kayseri'de açığa alınan kamu personeli sayısı bin 573'e ulaştı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturmalar kapsamında açığa alınan kamu personeli sayısı bin 573'e çıktı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, FETÖ ile bağlantılı kamu personelinin durumlarının değerlendirilmesine yönelik başlatılan soruşturma sürüyor. Bakanlıklardan gelen talimatlar ve valiliğin yönergeleriyle FETÖ ile ilişkisi olduğu tespit edilen kamu personeli açığa alınıyor.Bu kapsamda, aralarında valilik bünyesinde 4 müdür, Büyükşehir Belediyesinden 12 personel ve 3 doktorun da bulunduğu 67 kişi daha açığa alındı.Daha önce de aralarında bin 26'sı Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, 231'i emniyette, 41'i adliyede, 119'u Erciyes Üniversitesinde olmak üzere toplamda bin 506 kişi görevden uzaklaştırılmıştı. Bu sayı, yeni açığa alınmalarla toplamda bin 573'e çıktı.
Kayseri'de açığa alınan kamu personeli sayısı bin 573'e ulaştı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturmalar kapsamında açığa alınan kamu personeli sayısı bin 573'e çıktı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, FETÖ ile bağlantılı kamu personelinin durumlarının değerlendirilmesine yönelik başlatılan soruşturma sürüyor.

Bakanlıklardan gelen talimatlar ve valiliğin yönergeleriyle FETÖ ile ilişkisi olduğu tespit edilen kamu personeli açığa alınıyor.

Bu kapsamda, aralarında valilik bünyesinde 4 müdür, Büyükşehir Belediyesinden 12 personel ve 3 doktorun da bulunduğu 67 kişi daha açığa alındı.

Daha önce de aralarında bin 26'sı Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, 231'i emniyette, 41'i adliyede, 119'u Erciyes Üniversitesinde olmak üzere toplamda bin 506 kişi görevden uzaklaştırılmıştı. Bu sayı, yeni açığa alınmalarla toplamda bin 573'e çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.