pendik escort bayan
ak

Kamuda Birlik Derneğinden Kızılaya Kan Bağışı

31.10.2018 - 09:23, Güncelleme: 31.10.2018 - 09:23
 

Kamuda Birlik Derneğinden Kızılaya Kan Bağışı

ANKARA (AA) - Kamuda Birlik Derneği üyeleri, Türk Kızılayına kan bağışında bulundu. Dernek Başkanı Osman Şevik, Güvenpark'taki Kızılay aracında...

ANKARA (AA) - Kamuda Birlik Derneği üyeleri, Türk Kızılayına kan bağışında bulundu. Dernek Başkanı Osman Şevik, Güvenpark'taki Kızılay aracında kan bağışında bulunmadan önce yaptığı açıklamada, "Bir kan hayat kurtarır" prensibiyle hareket ettiklerini söyledi. Kan bağışının milli bir mesele olduğuna işaret eden Şevik, "Kan, acil bir ihtiyaç değil sürekli bir ihtiyaçtır. Kamuda Birlik Derneği olarak sosyal sorumluluk projesi olarak gönüldaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Her dört ayda bir kan versinler. Çünkü kan hayat kurtarıyor. Biz bu bilinci aşılamak adına kan bağışında bulunduk. Bu bağışları bundan sonra sürekli hale getireceğiz." dedi.Daha sonra dernek üyeleri kan bağışında bulundu.
ANKARA (AA) - Kamuda Birlik Derneği üyeleri, Türk Kızılayına kan bağışında bulundu. Dernek Başkanı Osman Şevik, Güvenpark'taki Kızılay aracında...

ANKARA (AA) - Kamuda Birlik Derneği üyeleri, Türk Kızılayına kan bağışında bulundu.

Dernek Başkanı Osman Şevik, Güvenpark'taki Kızılay aracında kan bağışında bulunmadan önce yaptığı açıklamada, "Bir kan hayat kurtarır" prensibiyle hareket ettiklerini söyledi.

Kan bağışının milli bir mesele olduğuna işaret eden Şevik, "Kan, acil bir ihtiyaç değil sürekli bir ihtiyaçtır. Kamuda Birlik Derneği olarak sosyal sorumluluk projesi olarak gönüldaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Her dört ayda bir kan versinler. Çünkü kan hayat kurtarıyor. Biz bu bilinci aşılamak adına kan bağışında bulunduk. Bu bağışları bundan sonra sürekli hale getireceğiz." dedi.

Daha sonra dernek üyeleri kan bağışında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.