pendik escort bayan
ak

Kamu Personeline Masa Başı Egzersizi

09.05.2017 - 11:13, Güncelleme: 09.05.2017 - 11:13
 

Kamu Personeline Masa Başı Egzersizi

Çankırı'nın Eldivan ilçesinde kamu personelinin verimliliğini artırmak ve masa başında uzun süre çalışmadan dolayı oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçebilmek için "iş yeri egzersizleri" projesi hayata geçirildi- Eldivan Kaymakamı Göktaş:- "Proje ile İ

ÇANKIRI (AA) - MUHAMMED KAYGIN - Çankırı'nın Eldivan ilçesinde kamu personelinin verimliliğini artırmak ve masa başında uzun süre çalışmadan dolayı oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçebilmek için "iş yeri egzersizleri" projesi uygulamaya konuldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce başlatılan proje kapsamında masa başında çalışan kamu personeli oturdukları yerden antrenör eşliğinde egzersizler yapıyor. Proje ile kamu personelinin verimliliğinin artırılmasının yanında, uzun süre oturmaktan kaynaklanan bel ve boyun fıtığı, sinir sıkışması gibi rahatsızlıkların en aza indirilmesi amaçlanıyor.Eldivan Kaymakamı Musa Göktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş yeri egzersizi projesine 10 gün önce başladıklarını söyledi.Projeye başlamalarında en büyük etkenin masa başında çalışanlarda meydana gelen rahatsızlıkların önüne geçmek olduğunu ifade eden Göktaş, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü yeni atandı. Bu proje sayesinde hem kurumu tanıtma imkanı bulduk hem de memurların sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Proje ile İlçe Spor Müdürümüz uzman antrenörle ilçemizde bulunan bütün kurumları gezdi. Çalışanlara egzersizler yaptırılarak oluşabilecek rahatsızlıklar hakkında bilgiler verildi." diye konuştu.-27 memur masa başında egzersiz programına katıldıİlçe genelindeki 27 memurun masa başında egzersiz programına katıldığını aktaran Göktaş, ifade etti:"Çalışanlara broşürler dağıtarak egzersizlerin nasıl yapılacağı konusunda bilgi verildi. Çalışanlarla soru cevap şeklinde yapılan egzersizlerde meydana gelebilecek rahatsızlar ve nedenleri anlatıldı. Projemizin uygulama safhası tamamlanmış bulunmaktadır. Ancak ilerleyen süreçte bu projeyi daha kapsamlı bir şekilde tekrar yapmak istiyoruz."Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Burak Ergül, proje ile hem kamu personelinin çalışma motivasyonunu arttırmayı hem de masa başında uzun süre oturmadan dolayı kaynaklanan rahatsızlıkların önüne geçmeyi amaçladıklarını söyledi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce görevlendirilen antrenör eşliğinde iş yeri egzersizlerinin uygulandığını aktaran Ergül, ilçedeki bütün kamu kurumlarını projeye dahil ettiklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını kaydetti.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli antrenör Osman Aydın da yürütülen proje kapsamında kamu kurumlarında çalışan personele masa başında yapılacak egzersizler konusunda bilgi verdiğini söyledi. Masa başında uzun süre çalışanlarda boyun ve bel fıtığı gibi rahatsızlıkların oluşabileceğini anlatan Aydın, "Göstermiş olduğumuz egzersizlerle oluşabilecek rahatsızlıklar en alt seviyeye indirilebilir. Ancak bu egzersizler sürekli yapılması gerekir. Düzenli ve sürekli yapıldığında olumlu sonuçlar alınacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.Programa katılan kamu personeli de uygulamadan memnun kaldıklarını dile getirdi.
Çankırı'nın Eldivan ilçesinde kamu personelinin verimliliğini artırmak ve masa başında uzun süre çalışmadan dolayı oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçebilmek için "iş yeri egzersizleri" projesi hayata geçirildi- Eldivan Kaymakamı Göktaş:- "Proje ile İ

ÇANKIRI (AA) - MUHAMMED KAYGIN - Çankırı'nın Eldivan ilçesinde kamu personelinin verimliliğini artırmak ve masa başında uzun süre çalışmadan dolayı oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçebilmek için "iş yeri egzersizleri" projesi uygulamaya konuldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce başlatılan proje kapsamında masa başında çalışan kamu personeli oturdukları yerden antrenör eşliğinde egzersizler yapıyor. Proje ile kamu personelinin verimliliğinin artırılmasının yanında, uzun süre oturmaktan kaynaklanan bel ve boyun fıtığı, sinir sıkışması gibi rahatsızlıkların en aza indirilmesi amaçlanıyor.

Eldivan Kaymakamı Musa Göktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş yeri egzersizi projesine 10 gün önce başladıklarını söyledi.

Projeye başlamalarında en büyük etkenin masa başında çalışanlarda meydana gelen rahatsızlıkların önüne geçmek olduğunu ifade eden Göktaş, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü yeni atandı. Bu proje sayesinde hem kurumu tanıtma imkanı bulduk hem de memurların sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Proje ile İlçe Spor Müdürümüz uzman antrenörle ilçemizde bulunan bütün kurumları gezdi. Çalışanlara egzersizler yaptırılarak oluşabilecek rahatsızlıklar hakkında bilgiler verildi." diye konuştu.

-27 memur masa başında egzersiz programına katıldı

İlçe genelindeki 27 memurun masa başında egzersiz programına katıldığını aktaran Göktaş, ifade etti:

"Çalışanlara broşürler dağıtarak egzersizlerin nasıl yapılacağı konusunda bilgi verildi. Çalışanlarla soru cevap şeklinde yapılan egzersizlerde meydana gelebilecek rahatsızlar ve nedenleri anlatıldı. Projemizin uygulama safhası tamamlanmış bulunmaktadır. Ancak ilerleyen süreçte bu projeyi daha kapsamlı bir şekilde tekrar yapmak istiyoruz."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Burak Ergül, proje ile hem kamu personelinin çalışma motivasyonunu arttırmayı hem de masa başında uzun süre oturmadan dolayı kaynaklanan rahatsızlıkların önüne geçmeyi amaçladıklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce görevlendirilen antrenör eşliğinde iş yeri egzersizlerinin uygulandığını aktaran Ergül, ilçedeki bütün kamu kurumlarını projeye dahil ettiklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli antrenör Osman Aydın da yürütülen proje kapsamında kamu kurumlarında çalışan personele masa başında yapılacak egzersizler konusunda bilgi verdiğini söyledi.

Masa başında uzun süre çalışanlarda boyun ve bel fıtığı gibi rahatsızlıkların oluşabileceğini anlatan Aydın, "Göstermiş olduğumuz egzersizlerle oluşabilecek rahatsızlıklar en alt seviyeye indirilebilir. Ancak bu egzersizler sürekli yapılması gerekir. Düzenli ve sürekli yapıldığında olumlu sonuçlar alınacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Programa katılan kamu personeli de uygulamadan memnun kaldıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.