pendik escort bayan
ak

Kamu-bib'21 Yerli Ve Milli Teknolojiler Zirvesi Yarın Yapılacak

Spor 18.04.2019 - 11:26, Güncelleme: 18.04.2019 - 11:26
 

Kamu-bib'21 Yerli Ve Milli Teknolojiler Zirvesi Yarın Yapılacak

Türkiye Bilişim Derneğinin 21'inci Kamu-BİB'21 Yerli ve Milli Teknolojiler Zirvesi yarın gerçekleştirilecek

ANKARA (AA) - Türkiye Bilişim Derneğinin (TBD) bu yıl 21'incisini düzenleyeceği "Kamu- Bilişim Merkezleri Yöneticileri Birliği (Kamu-BİB'21) Yerli ve Milli Teknolojiler Zirvesi" yarın yapılacak.TBD'den yapılan duyuruya göre, Kamu-BİB'21 Yerli ve Milli Teknolojiler Zirvesi'nde, bilişim uzmanları sürdürülebilir kalkınmada yerli ve milli teknolojilerin yaratacağı fırsatları, teknoloji, insan, süreç ve güvenlik boyutuyla tartışacak. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun ana konferans salonunda yapılacak zirveye Sanayi ve Teknoloji ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlıklarından üst düzey yetkililerin katılması planlanıyor. - Türksat da katılacakÖte yandan, Türksat AŞ de Kamu-BİB'21 Yerli ve Milli Teknolojiler Zirvesi'ne katılım gösterecek. Türksat AŞ'nin stant sponsorluğunda gerçekleştirilecek zirvedeki etkinlikte, Türksat Yazılım Geliştirme Direktörü Ahmet Savaş, "Açık Kaynak Kodlu Yazılım Ekosistemi" başlıklı oturumda konuşma yapacak.
Türkiye Bilişim Derneğinin 21'inci Kamu-BİB'21 Yerli ve Milli Teknolojiler Zirvesi yarın gerçekleştirilecek

ANKARA (AA) - Türkiye Bilişim Derneğinin (TBD) bu yıl 21'incisini düzenleyeceği "Kamu- Bilişim Merkezleri Yöneticileri Birliği (Kamu-BİB'21) Yerli ve Milli Teknolojiler Zirvesi" yarın yapılacak.

TBD'den yapılan duyuruya göre, Kamu-BİB'21 Yerli ve Milli Teknolojiler Zirvesi'nde, bilişim uzmanları sürdürülebilir kalkınmada yerli ve milli teknolojilerin yaratacağı fırsatları, teknoloji, insan, süreç ve güvenlik boyutuyla tartışacak.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun ana konferans salonunda yapılacak zirveye Sanayi ve Teknoloji ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlıklarından üst düzey yetkililerin katılması planlanıyor.

- Türksat da katılacak

Öte yandan, Türksat AŞ de Kamu-BİB'21 Yerli ve Milli Teknolojiler Zirvesi'ne katılım gösterecek. Türksat AŞ'nin stant sponsorluğunda gerçekleştirilecek zirvedeki etkinlikte, Türksat Yazılım Geliştirme Direktörü Ahmet Savaş, "Açık Kaynak Kodlu Yazılım Ekosistemi" başlıklı oturumda konuşma yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.