pendik escort bayan
ak

Kamu Başdenetçisi Malkoç:

04.03.2017 - 22:38, Güncelleme: 04.03.2017 - 22:38
 

Kamu Başdenetçisi Malkoç:

"Son 200 yıldan beri Türkiye, uykuya yatmış, afyonlanmış, bayıltılmış, kendi varlığını oluşturan dayanaklarını inkar eden bir ülkeydi ama yavaş yavaş kendine geliyor"- "ABD, Almanya, Hindistan, Çin ne demiş, bunlar önemli değil. Bu millet ve lideri ne diy

KONYA (AA) - Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Son 200 yıldan beri Türkiye, uykuya yatmış, afyonlanmış, bayıltılmış, kendi varlığını oluşturan dayanaklarını inkar eden bir ülkeydi ama yavaş yavaş kendine geliyor." dedi.Malkoç, Meram Belediyesinin Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlediği "2023 Hedefleri ve Yeni Türkiye Vizyonu" konferansında, Kamu Denetçiliği Kurumunun devletle vatandaş arasında köprü görevi üstlendiğini belirterek kuruma dilekçe, elektronik posta ve mektup gibi yollarla başvuruda bulunabildiğini aktardı. - "Vatandaşın hakkını arayan bir kurumdur"Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumunun güçlü olan kamunun karşısında vatandaşın hakkını arayan bir kurum olduğuna işaret ederek "Kuvvetler ayrılığının yasama, yürütme ve yargının kesiştiği noktadadır. Yasama organı bizi seçiyor, yürütmeyi denetliyoruz, mahkeme değiliz ama karar veriyoruz." dedi.- "Kıyamete kadar bu coğrafyada var olacağız"Uluslararası arenada sıcak gelişmeler yaşandığına, dünyada yeni ve bölgesel ittifakların kurulduğuna işaret eden Malkoç, şöyle konuştu:"Son 200 yıldan beri Türkiye, uykuya yatmış, afyonlanmış, bayıltılmış, kendi varlığını oluşturan dayanaklarını inkar eden bir ülkeydi ama yavaş yavaş kendine geliyor. İnsan ameliyat olduktan sonra kendine gelmeye başlarken gözlerini ovuşturur, olayları hatırlayamaz. Türkiye tam o dönemi yaşıyor. İnşallah bu ara dönemi hızlı geçeceğiz. Anadolu coğrafyası çok hareketli bir coğrafyadır. Biz bu coğrafyayı kılıçla elde etmemişiz. Mevlana, Yunus Emre ile Hacı Bayram-ı Veli ile sevgi ve muhabbetle yoğurmuşuz. Onun için inşallah kıyamete kadar bu coğrafyada var olacağız."- "Şimdi devir değişti"Malkoç, son 10 yılda uluslarası arenada Türkiye'ye yüklenildiğine dikkati çekerek şunları kaydetti:"ABD, Almanya, Hindistan, Çin ne demiş, bunlar önemli değil. Bu millet ve lideri ne diyor, önemli olan bu. PKK'ya bu kadar aleni destek veriyorlar. PYD'ye ağır silah veriyor. Burada katilleri, Cumhurbaşkanımızı öldürmeye kalkanları, Meclisimizi bombalayanları, bu milleti mahvetmeye çalışanlara kucak açıyorlar. Niye? Zorları, dertleri ne bunların? Sıkıntı şu, önceden Washington'da, Brüksel'de, Moskova'da, Tel Aviv'de projeler hazırlanır, Türkiye'de bu projenin bir parçası olarak uyardı. Problem yok. Projede verilen görevi yerine getirirdi. Şimdi devir değişti. Çıktı bir lider, 'Bir dakika' dedi. 'Projeniz varsa bakacağız, milletimize, bölgeye uyar mı?' Uymazsa 'Durun orada' dedi. Orada da durmadı, daha da ileri gitti. Kendisi projesini icraya başladı. Problem bu ama buna devam edeceğiz." Programa, AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Hüsniye Erdoğan, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile çok sayıda kişi katıldı.
"Son 200 yıldan beri Türkiye, uykuya yatmış, afyonlanmış, bayıltılmış, kendi varlığını oluşturan dayanaklarını inkar eden bir ülkeydi ama yavaş yavaş kendine geliyor"- "ABD, Almanya, Hindistan, Çin ne demiş, bunlar önemli değil. Bu millet ve lideri ne diy

KONYA (AA) - Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, "Son 200 yıldan beri Türkiye, uykuya yatmış, afyonlanmış, bayıltılmış, kendi varlığını oluşturan dayanaklarını inkar eden bir ülkeydi ama yavaş yavaş kendine geliyor." dedi.

Malkoç, Meram Belediyesinin Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlediği "2023 Hedefleri ve Yeni Türkiye Vizyonu" konferansında, Kamu Denetçiliği Kurumunun devletle vatandaş arasında köprü görevi üstlendiğini belirterek kuruma dilekçe, elektronik posta ve mektup gibi yollarla başvuruda bulunabildiğini aktardı.

- "Vatandaşın hakkını arayan bir kurumdur"

Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumunun güçlü olan kamunun karşısında vatandaşın hakkını arayan bir kurum olduğuna işaret ederek "Kuvvetler ayrılığının yasama, yürütme ve yargının kesiştiği noktadadır. Yasama organı bizi seçiyor, yürütmeyi denetliyoruz, mahkeme değiliz ama karar veriyoruz." dedi.

- "Kıyamete kadar bu coğrafyada var olacağız"

Uluslararası arenada sıcak gelişmeler yaşandığına, dünyada yeni ve bölgesel ittifakların kurulduğuna işaret eden Malkoç, şöyle konuştu:

"Son 200 yıldan beri Türkiye, uykuya yatmış, afyonlanmış, bayıltılmış, kendi varlığını oluşturan dayanaklarını inkar eden bir ülkeydi ama yavaş yavaş kendine geliyor. İnsan ameliyat olduktan sonra kendine gelmeye başlarken gözlerini ovuşturur, olayları hatırlayamaz. Türkiye tam o dönemi yaşıyor. İnşallah bu ara dönemi hızlı geçeceğiz. Anadolu coğrafyası çok hareketli bir coğrafyadır. Biz bu coğrafyayı kılıçla elde etmemişiz. Mevlana, Yunus Emre ile Hacı Bayram-ı Veli ile sevgi ve muhabbetle yoğurmuşuz. Onun için inşallah kıyamete kadar bu coğrafyada var olacağız."

- "Şimdi devir değişti"

Malkoç, son 10 yılda uluslarası arenada Türkiye'ye yüklenildiğine dikkati çekerek şunları kaydetti:

"ABD, Almanya, Hindistan, Çin ne demiş, bunlar önemli değil. Bu millet ve lideri ne diyor, önemli olan bu. PKK'ya bu kadar aleni destek veriyorlar. PYD'ye ağır silah veriyor. Burada katilleri, Cumhurbaşkanımızı öldürmeye kalkanları, Meclisimizi bombalayanları, bu milleti mahvetmeye çalışanlara kucak açıyorlar. Niye? Zorları, dertleri ne bunların? Sıkıntı şu, önceden Washington'da, Brüksel'de, Moskova'da, Tel Aviv'de projeler hazırlanır, Türkiye'de bu projenin bir parçası olarak uyardı. Problem yok. Projede verilen görevi yerine getirirdi. Şimdi devir değişti. Çıktı bir lider, 'Bir dakika' dedi. 'Projeniz varsa bakacağız, milletimize, bölgeye uyar mı?' Uymazsa 'Durun orada' dedi. Orada da durmadı, daha da ileri gitti. Kendisi projesini icraya başladı. Problem bu ama buna devam edeceğiz."

Programa, AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Hüsniye Erdoğan, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile çok sayıda kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.