pendik escort bayan
ak

"Kampüste Değil, Sahada Üniversite Olacağız"

13.11.2018 - 15:13, Güncelleme: 13.11.2018 - 15:13
 

"Kampüste Değil, Sahada Üniversite Olacağız"

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, kampüsle sınırlı kalmayıp uygulama sahalarında yer alan bir üniversite...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, kampüsle sınırlı kalmayıp uygulama sahalarında yer alan bir üniversite olacaklarını belirtti. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Çalış, mühendislik fakültesinin akademik kurul toplantısına katıldı. Çalış, toplantıda yaptığı konuşmada, kampüste üniversite değil, sahada üniversite olacaklarını belirterek, bu konuda akademisyenlere büyük görev düştüğünü belirtti.Akademik kurul toplantısına rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay ve Prof. Dr. Recai Kılıç da katıldı.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, kampüsle sınırlı kalmayıp uygulama sahalarında yer alan bir üniversite...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, kampüsle sınırlı kalmayıp uygulama sahalarında yer alan bir üniversite olacaklarını belirtti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Çalış, mühendislik fakültesinin akademik kurul toplantısına katıldı.

Çalış, toplantıda yaptığı konuşmada, kampüste üniversite değil, sahada üniversite olacaklarını belirterek, bu konuda akademisyenlere büyük görev düştüğünü belirtti.

Akademik kurul toplantısına rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Borlu, Prof. Dr. Mehmet Sıdkı İlkay ve Prof. Dr. Recai Kılıç da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.