pendik escort bayan
ak

Kamanlı Gönüllü Gençlerden Öğrenci Evi Ziyareti

10.12.2017 - 18:53, Güncelleme: 10.12.2017 - 18:53
 

Kamanlı Gönüllü Gençlerden Öğrenci Evi Ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri, "Çaya Geliyoruz" projesi kapsamında, Kaman Meslek Yüksekokulunda öğrenim görenlerin kaldığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri, "Çaya Geliyoruz" projesi kapsamında, Kaman Meslek Yüksekokulunda öğrenim görenlerin kaldığı öğrenci evine konuk oldu. Kaman Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Rıza Ekici ve gönüllü gençler, ailesinden ayrı ilçede yükseköğrenim gören Haydar Demir'in kaldığı evi ziyaret etti. Ziyarette gençler, birlikte çay içip sohbet ederek kaynaştı. Ekici, yaptığı açıklamada, her hafta yeni bir ev ziyareti gerçekleştirdiklerini ve bir çok aileye ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Bu tür faaliyetlerle gençlerin birbiri ile kaynaşıp birlikte hareket etme becerilerini yükseltmeyi amaçladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Son yıllarda azalan misafirlik kültürünü yeniden gençlerimizle birlikte aşılamayı hedefliyoruz. Kaman’da ikamet eden ailelerin yanı sıra öğrenci kardeşlerimizin de evlerine giderek onlarla sohbet edip sorunlarını dinliyoruz. Sorunları için neler yapabiliriz diye kafa yoruyoruz. Gençlerimizi kendi evindeymiş gibi hissettirmeye çalışıyoruz. Onları Gençlik Merkezine davet ederek, faaliyetlerimizi anlatıyoruz." Ev sahibi öğrenci Haydar Demir ise Gençlik Merkezi üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri, "Çaya Geliyoruz" projesi kapsamında, Kaman Meslek Yüksekokulunda öğrenim görenlerin kaldığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri, "Çaya Geliyoruz" projesi kapsamında, Kaman Meslek Yüksekokulunda öğrenim görenlerin kaldığı öğrenci evine konuk oldu.

Kaman Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Rıza Ekici ve gönüllü gençler, ailesinden ayrı ilçede yükseköğrenim gören Haydar Demir'in kaldığı evi ziyaret etti.

Ziyarette gençler, birlikte çay içip sohbet ederek kaynaştı.

Ekici, yaptığı açıklamada, her hafta yeni bir ev ziyareti gerçekleştirdiklerini ve bir çok aileye ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu tür faaliyetlerle gençlerin birbiri ile kaynaşıp birlikte hareket etme becerilerini yükseltmeyi amaçladıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Son yıllarda azalan misafirlik kültürünü yeniden gençlerimizle birlikte aşılamayı hedefliyoruz. Kaman’da ikamet eden ailelerin yanı sıra öğrenci kardeşlerimizin de evlerine giderek onlarla sohbet edip sorunlarını dinliyoruz. Sorunları için neler yapabiliriz diye kafa yoruyoruz. Gençlerimizi kendi evindeymiş gibi hissettirmeye çalışıyoruz. Onları Gençlik Merkezine davet ederek, faaliyetlerimizi anlatıyoruz."

Ev sahibi öğrenci Haydar Demir ise Gençlik Merkezi üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.