pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kamanlı Gençlerden Kızılay'a Kan Bağışı

17.02.2018 - 19:48, Güncelleme: 17.02.2018 - 19:48
 

Kamanlı Gençlerden Kızılay'a Kan Bağışı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençler, Türk Kızılayı'na kan bağışı yaptı.Kaman Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençler, Türk Kızılayı'na kan bağışı yaptı.Kaman Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençler, Kızılay'ın Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda kurduğu kan bağış merkezine "Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında kan verdi.Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Rıza Ekici, gazetecilere yaptığı açıklamada, kan bağışı yapmanın hem vücut sağlığı açısından hem de kan ihtiyacı olan kişilere destek vermek yönü ile önemli olduğunu söyledi.Ekici, "15 gönüllü gencimiz ve Gençlik Merkezindeki personeller ile beraber sadece ülkemiz için değil dünyanın neresinde olursa olsun yardıma ihtiyacı olan her yere ulaşan Kızılay'a destek vermek istedik. Kan ihtiyacını az da olsa karşılamaya çalıştık." diye konuştu.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençler, Türk Kızılayı'na kan bağışı yaptı.Kaman Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençler, Türk Kızılayı'na kan bağışı yaptı.

Kaman Gençlik Merkezi personelleri ve gönüllü gençler, Kızılay'ın Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda kurduğu kan bağış merkezine "Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında kan verdi.

Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Rıza Ekici, gazetecilere yaptığı açıklamada, kan bağışı yapmanın hem vücut sağlığı açısından hem de kan ihtiyacı olan kişilere destek vermek yönü ile önemli olduğunu söyledi.

Ekici, "15 gönüllü gencimiz ve Gençlik Merkezindeki personeller ile beraber sadece ülkemiz için değil dünyanın neresinde olursa olsun yardıma ihtiyacı olan her yere ulaşan Kızılay'a destek vermek istedik. Kan ihtiyacını az da olsa karşılamaya çalıştık." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.