pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman'da Yaz Spor Okulları

28.06.2018 - 15:38, Güncelleme: 28.06.2018 - 15:38
 

Kaman'da Yaz Spor Okulları

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce her yıl düzenlenen yaz spor okullarının kayıtları başladı.Kaman Gençlik Hizmetleri...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce her yıl düzenlenen yaz spor okullarının kayıtları başladı.Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sibel Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaman'da bu yıl 15 farklı branşta 5-18 yaş gruplarında çocuk ve gençlere yönelik kurslar verileceğini belirterek, 2 Temmuz'da başlayacak olan kursların 1 Eylül'e kadar devam edeceğini söyledi.Koç, "Yaz spor okullarında çocuk ve gençlerimiz faydalanarak kendilerini geliştirecekler. Yaz spor okulları ile toplumda spor kültürünü güçlendirmek ve kulüplere sporcu kaynağı oluşturulması amaçlanıyor. Her yıl düzenlenen yaz spor kurslarında değerlendirmeler sonucunda başarılı olan ve gelecek vadedenler, spor kulüplerine yönlendirilerek, profesyonel spor yaşamlarına ilk adımlarını atmalarını istiyoruz. Verilen kurslar çocukların hem zihinsel hem de fiziksel gelişimine katkıda bulunacak. Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, badminton, masa tenisi, kickboks, satranç, diksiyon, bilgisayar, Kur'an-ı Kerim gibi farklı branşlarında eğitimler düzenlenecek." şeklinde konuştu.Koç, ilçedeki çocuk ve gençleri kurslara davet etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce her yıl düzenlenen yaz spor okullarının kayıtları başladı.Kaman Gençlik Hizmetleri...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce her yıl düzenlenen yaz spor okullarının kayıtları başladı.

Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sibel Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaman'da bu yıl 15 farklı branşta 5-18 yaş gruplarında çocuk ve gençlere yönelik kurslar verileceğini belirterek, 2 Temmuz'da başlayacak olan kursların 1 Eylül'e kadar devam edeceğini söyledi.

Koç, "Yaz spor okullarında çocuk ve gençlerimiz faydalanarak kendilerini geliştirecekler. Yaz spor okulları ile toplumda spor kültürünü güçlendirmek ve kulüplere sporcu kaynağı oluşturulması amaçlanıyor. Her yıl düzenlenen yaz spor kurslarında değerlendirmeler sonucunda başarılı olan ve gelecek vadedenler, spor kulüplerine yönlendirilerek, profesyonel spor yaşamlarına ilk adımlarını atmalarını istiyoruz. Verilen kurslar çocukların hem zihinsel hem de fiziksel gelişimine katkıda bulunacak. Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, badminton, masa tenisi, kickboks, satranç, diksiyon, bilgisayar, Kur'an-ı Kerim gibi farklı branşlarında eğitimler düzenlenecek." şeklinde konuştu.

Koç, ilçedeki çocuk ve gençleri kurslara davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.