pendik escort bayan
ak

Kaman'da Spor Yatırımları

21.11.2017 - 14:03, Güncelleme: 21.11.2017 - 14:03
 

Kaman'da Spor Yatırımları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Arslan, 2018'de Kaman ilçesine yeni yatırımların yapılacağını söyledi.Gençlik Hizmetleri...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Arslan, 2018'de Kaman ilçesine yeni yatırımların yapılacağını söyledi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kaman Gençlik Merkezini ziyaret eden Arslan, Kaman Şehir Stadyumu yanında bulunan alanın gençlik merkezi için tahsis edileceğini dile getirdi.İlçe için birçok projenin planlandığını vurgulayan Arslan, "İlçedeki spor salonu çok eski ve salonda bakıma ihtiyaç var. Bunu Spor Toto veya Tesisler Daire Başkanlığından bir şekilde 2018 yatırım programına aldırmak için uğraşıyoruz. Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün bulunduğu alana bir halı saha için yazımızı yazdık ve cevap bekliyoruz. 2018 yılı Kaman için yatırım yılı olacak." dedi.Kaman'a bağlı Kurancılı ile Akçakent'e bağlı Özbağ kasabalarına 250 kişilik 3 golf sahası yapım işinin 2018 yılında bütçeye dahil edileceğini belirten Arslan, bütçe hazır olduğunda bu işlerin yapılacağını ifade etti.Arslan, "Akpınar'a yaptığımız futbol sahası da bir ay gibi kısa bir süre sonra tamamlanarak gençlerimizin hizmetine açılacak. 10 gün içerisinde Mucur ve Akçakent’e yapımını düşündüğümüz halı saha ve soyunma odasının yapımına başlanacak. 2018'in ortalarında da hizmete açılacak. Yine Mucur’un futbol sahası için bakım, onarım ve tadilat yapılıyor." diye konuştu.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Arslan, 2018'de Kaman ilçesine yeni yatırımların yapılacağını söyledi.Gençlik Hizmetleri...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre Arslan, 2018'de Kaman ilçesine yeni yatırımların yapılacağını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kaman Gençlik Merkezini ziyaret eden Arslan, Kaman Şehir Stadyumu yanında bulunan alanın gençlik merkezi için tahsis edileceğini dile getirdi.

İlçe için birçok projenin planlandığını vurgulayan Arslan, "İlçedeki spor salonu çok eski ve salonda bakıma ihtiyaç var. Bunu Spor Toto veya Tesisler Daire Başkanlığından bir şekilde 2018 yatırım programına aldırmak için uğraşıyoruz. Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün bulunduğu alana bir halı saha için yazımızı yazdık ve cevap bekliyoruz. 2018 yılı Kaman için yatırım yılı olacak." dedi.

Kaman'a bağlı Kurancılı ile Akçakent'e bağlı Özbağ kasabalarına 250 kişilik 3 golf sahası yapım işinin 2018 yılında bütçeye dahil edileceğini belirten Arslan, bütçe hazır olduğunda bu işlerin yapılacağını ifade etti.

Arslan, "Akpınar'a yaptığımız futbol sahası da bir ay gibi kısa bir süre sonra tamamlanarak gençlerimizin hizmetine açılacak. 10 gün içerisinde Mucur ve Akçakent’e yapımını düşündüğümüz halı saha ve soyunma odasının yapımına başlanacak. 2018'in ortalarında da hizmete açılacak. Yine Mucur’un futbol sahası için bakım, onarım ve tadilat yapılıyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.