pendik escort bayan
ak

Kaman'da Savunma Sporlarına Yoğun İlgi

21.11.2017 - 09:18, Güncelleme: 21.11.2017 - 09:18
 

Kaman'da Savunma Sporlarına Yoğun İlgi

İlçe Gençlik Merkezi'nin tekvandodan sonra açtığı kick boks kursuna gençler ilgi gösteriyor

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi'nin açtığı kick boks kursu gençler tarafından yoğun ilgi görüyor.Antrenörlüğünü kick boks sporcusu Osman Öztürk'ün yaptığı kursa katılan çeşitli yaş kategorilerindeki 40 genç, hem savunma sporunu öğreniyor hem de fiziksel ve zihinsel gelişim sağlıyor.Kurs hakkında bilgi veren Öztürk, daha önce katılan gençlerin aldıkları dereceler sayesinde yeni sporcuların kurslara kayıt yaptırmaya başladığını söyledi.Sporcuların siyah kuşak almak için çeşitli kursları başarıyla tamamlaması gerektiğini vurgulayan Öztürk “ Geçtiğimiz dönem kursumuza katılan gençlerden bazıları düzenlenen şampiyonalarda başarıya ulaşarak siyah kuşak almaya hak kazanmıştı. Bu yıl da yine aynı hevesle çalışmalar yapan gençler var." dedi.Kaman Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan kurum olarak birçok branşta kurs açarak gençlerin gelişimine katkı yapmaya gayret ettiklerini dile getirdi.Arslan, "Ülkemizin başarılı sporculara ihtiyacı var. Bunun için bizler açtığımız kurslarla başarılı ve gelecek vaat eden gençlerimizi tespit edip, milli takıma kadar uzanan süreçte onların hem sportif hem de kariyerleri açısından gelecek planlaması yapmalarına katkı sağlıyoruz" dedi.Kurs kayıtlarının devam ettiğini kaydeden Arslan, kick boks sporuna ilgi duyan gençleri Kaman Gençlik Merkezi'ne davet etti.
İlçe Gençlik Merkezi'nin tekvandodan sonra açtığı kick boks kursuna gençler ilgi gösteriyor

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi'nin açtığı kick boks kursu gençler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Antrenörlüğünü kick boks sporcusu Osman Öztürk'ün yaptığı kursa katılan çeşitli yaş kategorilerindeki 40 genç, hem savunma sporunu öğreniyor hem de fiziksel ve zihinsel gelişim sağlıyor.

Kurs hakkında bilgi veren Öztürk, daha önce katılan gençlerin aldıkları dereceler sayesinde yeni sporcuların kurslara kayıt yaptırmaya başladığını söyledi.

Sporcuların siyah kuşak almak için çeşitli kursları başarıyla tamamlaması gerektiğini vurgulayan Öztürk “ Geçtiğimiz dönem kursumuza katılan gençlerden bazıları düzenlenen şampiyonalarda başarıya ulaşarak siyah kuşak almaya hak kazanmıştı. Bu yıl da yine aynı hevesle çalışmalar yapan gençler var." dedi.

Kaman Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan kurum olarak birçok branşta kurs açarak gençlerin gelişimine katkı yapmaya gayret ettiklerini dile getirdi.

Arslan, "Ülkemizin başarılı sporculara ihtiyacı var. Bunun için bizler açtığımız kurslarla başarılı ve gelecek vaat eden gençlerimizi tespit edip, milli takıma kadar uzanan süreçte onların hem sportif hem de kariyerleri açısından gelecek planlaması yapmalarına katkı sağlıyoruz" dedi.

Kurs kayıtlarının devam ettiğini kaydeden Arslan, kick boks sporuna ilgi duyan gençleri Kaman Gençlik Merkezi'ne davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.