pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaman'da Muhtarlara Hizmet İçi Eğitim Verildi

17.05.2019 - 11:28, Güncelleme: 17.05.2019 - 11:28
 

Kaman'da Muhtarlara Hizmet İçi Eğitim Verildi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamlığı tarafından yeni seçilen köy ve mahalle muhtarlarına hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.Kaymakamlıkta gerçekleştirilen...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamlığı tarafından yeni seçilen köy ve mahalle muhtarlarına hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.Kaymakamlıkta gerçekleştirilen eğitim seminerinde, Mahalle ve Köy Muhtarı ile İhtiyar Heyetlerinin Teşkiline Dair Kanun ve ilgili mevzuatlar konularında muhtarlara bilgi verildi.Seminerde ayrıca, mahalle ve köylerde yaşanan sorunlar, bu sorunların ilgili kurumlara iletilmesi ve çözüm önerileri konularında bilgilendirme yapıldı.Muhtarların yetki ve sorumluluklarıyla ilgili bilgilerin aktarıldığı seminere, mahalle ve köy muhtarlarıyla ilgili kurumların amirleri katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamlığı tarafından yeni seçilen köy ve mahalle muhtarlarına hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.Kaymakamlıkta gerçekleştirilen...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamlığı tarafından yeni seçilen köy ve mahalle muhtarlarına hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen eğitim seminerinde, Mahalle ve Köy Muhtarı ile İhtiyar Heyetlerinin Teşkiline Dair Kanun ve ilgili mevzuatlar konularında muhtarlara bilgi verildi.

Seminerde ayrıca, mahalle ve köylerde yaşanan sorunlar, bu sorunların ilgili kurumlara iletilmesi ve çözüm önerileri konularında bilgilendirme yapıldı.

Muhtarların yetki ve sorumluluklarıyla ilgili bilgilerin aktarıldığı seminere, mahalle ve köy muhtarlarıyla ilgili kurumların amirleri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.