pendik escort bayan
ak

Kaman'da Esnafa Halı Saha Turnuvası

29.03.2017 - 15:18, Güncelleme: 29.03.2017 - 15:18
 

Kaman'da Esnafa Halı Saha Turnuvası

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine yönelik halı saha turnuvası düzenledi.Oda Başkanı Sinan Timurhan, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine yönelik halı saha turnuvası düzenledi.Oda Başkanı Sinan Timurhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafın kaynaşması, birlik ve beraberliği için sosyal faaliyetlere önem verdiklerini söyledi.Bu amaçla halı saha turnuvası düzenlediklerini belirten Timurhan, 20 gün sürecek turnuvaya 6 esnaf takımının katılacağını ifade ederek, başarılı olan takımlara kupa ve çeşitli hediyeler vereceklerini dile getirdi.Timurhan, şunları kaydetti: "Esnafımız arasında kaynaşmayı sağlamak için düzenlediğimiz sosyal aktivitelerimizden biri olan Esnaflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 6 esnaf takımımızın katılımı ile başladı. Yaklaşık 20 gün devam edecek olan bu müsabakalar sonucunda yine her yıl olduğu gibi ilk iki takımımıza madalya, kupa ve çeşitli hediyeler vereceğiz. Bundan sonraki süreçte de çeşitli sosyal aktivitelerimiz devam edecek."
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine yönelik halı saha turnuvası düzenledi.Oda Başkanı Sinan Timurhan, gazetecilere yaptığı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerine yönelik halı saha turnuvası düzenledi.

Oda Başkanı Sinan Timurhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafın kaynaşması, birlik ve beraberliği için sosyal faaliyetlere önem verdiklerini söyledi.

Bu amaçla halı saha turnuvası düzenlediklerini belirten Timurhan, 20 gün sürecek turnuvaya 6 esnaf takımının katılacağını ifade ederek, başarılı olan takımlara kupa ve çeşitli hediyeler vereceklerini dile getirdi.

Timurhan, şunları kaydetti:

"Esnafımız arasında kaynaşmayı sağlamak için düzenlediğimiz sosyal aktivitelerimizden biri olan Esnaflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 6 esnaf takımımızın katılımı ile başladı. Yaklaşık 20 gün devam edecek olan bu müsabakalar sonucunda yine her yıl olduğu gibi ilk iki takımımıza madalya, kupa ve çeşitli hediyeler vereceğiz. Bundan sonraki süreçte de çeşitli sosyal aktivitelerimiz devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.