pendik escort bayan
ak

Kaman’da Doğalgaz Kullanımına Başlandı

02.03.2018 - 11:28, Güncelleme: 02.03.2018 - 11:28
 

Kaman’da Doğalgaz Kullanımına Başlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, 5 yıl süren çalışmalar ve alt yapı koşullarının sağlanmasıyla bazı mahallelerde doğalgaz kullanımına başlandı.AA...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, 5 yıl süren çalışmalar ve alt yapı koşullarının sağlanmasıyla bazı mahallelerde doğalgaz kullanımına başlandı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, abone başvuru sayısı 35 olduğu ilçede, doğalgaz kullanan abone sayısı sadece üçte kaldı. Kaman Devlet Hastanesi, Kaman Hz. Ebu Bekir Camisi ve cami imamının evinin abone olduğu ilçede, bazı abonelerin işlemleri de devam ediyor.Kaman’da doğalgazın ilk abonesi olan Kaman Hz. Ebu Bekir Cami İmamı Dağıstan Kaya, doğalgaz kullanan 3 abonenin ikisini kendisinin gerçekleştirdiğini söyledi.Kaya, doğalgaz gelmeden önce caminin ısıtılması konusunda bazı sıkıntılar çektiklerini belirterek, "Daha önce halıların altından gelen ısıtma sistemi ile camimiz ısınıyordu, ancak bu durum cami içinde kötü bir kokuya sebep oluyordu. Şimdi ise doğalgaz ile ısındığı için böyle kötü bir koku sorunu kalmadı. Yine camimiz içinde bayanlara yönelik sabahtan öğleye kadar Kur’an kursu hizmeti veriliyor. Camimizin sürekli sıcak olmasından onlarda çok memnun." dedi.Doğalgazın Kaman’a gelmesinde katkısı olanlara teşekkür eden Kaya, ilçede yaşayan herkese doğalgaz kullanmayı tavsiye etti.Cami cemaatlerinden Efendi Günal da, doğalgazın gelmesi daha iyi ibadet edebildiklerini kaydetti.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, 5 yıl süren çalışmalar ve alt yapı koşullarının sağlanmasıyla bazı mahallelerde doğalgaz kullanımına başlandı.AA...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, 5 yıl süren çalışmalar ve alt yapı koşullarının sağlanmasıyla bazı mahallelerde doğalgaz kullanımına başlandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, abone başvuru sayısı 35 olduğu ilçede, doğalgaz kullanan abone sayısı sadece üçte kaldı. Kaman Devlet Hastanesi, Kaman Hz. Ebu Bekir Camisi ve cami imamının evinin abone olduğu ilçede, bazı abonelerin işlemleri de devam ediyor.

Kaman’da doğalgazın ilk abonesi olan Kaman Hz. Ebu Bekir Cami İmamı Dağıstan Kaya, doğalgaz kullanan 3 abonenin ikisini kendisinin gerçekleştirdiğini söyledi.

Kaya, doğalgaz gelmeden önce caminin ısıtılması konusunda bazı sıkıntılar çektiklerini belirterek, "Daha önce halıların altından gelen ısıtma sistemi ile camimiz ısınıyordu, ancak bu durum cami içinde kötü bir kokuya sebep oluyordu. Şimdi ise doğalgaz ile ısındığı için böyle kötü bir koku sorunu kalmadı. Yine camimiz içinde bayanlara yönelik sabahtan öğleye kadar Kur’an kursu hizmeti veriliyor. Camimizin sürekli sıcak olmasından onlarda çok memnun." dedi.

Doğalgazın Kaman’a gelmesinde katkısı olanlara teşekkür eden Kaya, ilçede yaşayan herkese doğalgaz kullanmayı tavsiye etti.

Cami cemaatlerinden Efendi Günal da, doğalgazın gelmesi daha iyi ibadet edebildiklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.