pendik escort bayan
ak

Kaman'da Cumhurbaşkanına Hakaret İddiası

31.10.2017 - 12:28, Güncelleme: 31.10.2017 - 12:28
 

Kaman'da Cumhurbaşkanına Hakaret İddiası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve PKK propagandası yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve PKK propagandası yaptığı ileri sürülen 1 kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Kaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede inşaat işçisi olarak çalışan M.Y'nin sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erodoğan'a hakaret ettiği ve PKK propagandası yaptığı ihbarı üzerine şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.Ekipler, M.Y'yi çalıştığı inşaatta gözaltına alarak emniyete götürdü.Sorgusu tamamlanan M.Y, çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve PKK propagandası yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği ve PKK propagandası yaptığı ileri sürülen 1 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede inşaat işçisi olarak çalışan M.Y'nin sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erodoğan'a hakaret ettiği ve PKK propagandası yaptığı ihbarı üzerine şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, M.Y'yi çalıştığı inşaatta gözaltına alarak emniyete götürdü.

Sorgusu tamamlanan M.Y, çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.