pendik escort bayan
ak

Kaman'da Bilim Fuarı

12.05.2018 - 14:43, Güncelleme: 12.05.2018 - 14:43
 

Kaman'da Bilim Fuarı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.Yenihayat Ortaokulu tarafından düzenlenen Bilim Fuarı açılış törenine katılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.Yenihayat Ortaokulu tarafından düzenlenen Bilim Fuarı açılış törenine katılan Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Yenihayat Ortaokulu'nun son yıllarda başarılı projelere imza attığını söyledi.Kaymakam Girgin, "Her bir öğrencinin, öğretmenleri ve velilerinin de desteği ile sınavlarında da başarılı sonuçlar alacağı inancı içerisindeyiz. İlçemiz geçmiş dönemlerde yine başarılı projelerle ismini tüm ülkeye duyurmuştur. Bu başarılı gençlerimizle beraber geçmişten devralınan medeniyetin mirasçıları olarak geleceğe kalıcı eserler bırakacağız. Gençlerimizin güzel ve yoğun emek gerektiren çalışmalarını tebrik ediyor, başarılar diliyoruz." diye konuştu.Açılışın ardından katılımcılar, projeleri inceledi.Öğrenciler tarafından protokol üyelerine uygulamalı olarak projelerin tanıtımı yapıldı.Fuara, Kaman Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Erişek, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Mülayim, veliler ve öğrenciler katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.Yenihayat Ortaokulu tarafından düzenlenen Bilim Fuarı açılış törenine katılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.

Yenihayat Ortaokulu tarafından düzenlenen Bilim Fuarı açılış törenine katılan Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Yenihayat Ortaokulu'nun son yıllarda başarılı projelere imza attığını söyledi.

Kaymakam Girgin, "Her bir öğrencinin, öğretmenleri ve velilerinin de desteği ile sınavlarında da başarılı sonuçlar alacağı inancı içerisindeyiz. İlçemiz geçmiş dönemlerde yine başarılı projelerle ismini tüm ülkeye duyurmuştur. Bu başarılı gençlerimizle beraber geçmişten devralınan medeniyetin mirasçıları olarak geleceğe kalıcı eserler bırakacağız. Gençlerimizin güzel ve yoğun emek gerektiren çalışmalarını tebrik ediyor, başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Açılışın ardından katılımcılar, projeleri inceledi.

Öğrenciler tarafından protokol üyelerine uygulamalı olarak projelerin tanıtımı yapıldı.

Fuara, Kaman Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Erişek, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Mülayim, veliler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.