pendik escort bayan
ak

Kaman'da Bilardo Yarışması Düzenlendi

17.01.2018 - 14:53, Güncelleme: 17.01.2018 - 14:53
 

Kaman'da Bilardo Yarışması Düzenlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından başlatılan proje ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından başlatılan proje ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp sportif etkinliklerde bir araya gelmeleri için bilardo yarışmaları düzenlendi.Düzenlenen bilardo yarışmaları sayesinde gençlerin uyuşturucu, alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak durarak, sportif faaliyetlere katılımları hedefleniyor.Kaman Emniyet Müdürü Adnan Erişek, yaptığı açıklamada Kaman'da yaşayan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için esnaflar ile birlikte hareket ettiklerini söyledi.Amaçlarının gençleri fiziksel ve zihinsel olarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek olduğunu aktaran Erişek, şöyle konuştu:"Gençlerimizin sadece can güvenliği ile değil onların sağlıklı bir şekilde yetişmeleri içinde uğraşıyoruz. Gençlerimizi bilardo, satranç gibi katılımın yüksek olacağı sportif faaliyetlere, her türlü fiziksel ve zihinsel açıdan gelişim sağlayacakları spor branşlarını tavsiye ediyoruz. İlçedeki Gençlik Merkezine de gençlerimizi göndererek, orada farklı spor alanlarında kendilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz. Bu konuda duyarlık sergileyen ve destek olan Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından başlatılan proje ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından başlatılan proje ile gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp sportif etkinliklerde bir araya gelmeleri için bilardo yarışmaları düzenlendi.

Düzenlenen bilardo yarışmaları sayesinde gençlerin uyuşturucu, alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak durarak, sportif faaliyetlere katılımları hedefleniyor.

Kaman Emniyet Müdürü Adnan Erişek, yaptığı açıklamada Kaman'da yaşayan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için esnaflar ile birlikte hareket ettiklerini söyledi.

Amaçlarının gençleri fiziksel ve zihinsel olarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek olduğunu aktaran Erişek, şöyle konuştu:

"Gençlerimizin sadece can güvenliği ile değil onların sağlıklı bir şekilde yetişmeleri içinde uğraşıyoruz. Gençlerimizi bilardo, satranç gibi katılımın yüksek olacağı sportif faaliyetlere, her türlü fiziksel ve zihinsel açıdan gelişim sağlayacakları spor branşlarını tavsiye ediyoruz. İlçedeki Gençlik Merkezine de gençlerimizi göndererek, orada farklı spor alanlarında kendilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz. Bu konuda duyarlık sergileyen ve destek olan Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.