pendik escort bayan
ak

Kaman'da Aranan Şahıslar Operasyonu

10.03.2017 - 18:53, Güncelleme: 10.03.2017 - 18:53
 

Kaman'da Aranan Şahıslar Operasyonu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, fuhuş, cinsel istismar, dolandırıcılık, kamu malına zarar verme, hırsızlık ve gasp suçlarından haklarında...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, fuhuş, cinsel istismar, dolandırıcılık, kamu malına zarar verme, hırsızlık ve gasp suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 21 kişi yakalandı.Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kırşehir ve Kaman Adliyelerindeki farklı mahkemelerden fuhuş, cinsel istismar, dolandırıcılık, kamu malına zarar verme, hırsızlık ve gasp suçlamaları nedeniyle hapis cezası aldıktan sonra kayıplara karışan hükümlülerin yakalanması için ekip kurdu.Asayiş uygulaması, teknik takip ve elde edilen bilgiler ışığında yaklaşık 1 ay çalışma yapan ekipler, farklı adreslere operasyon düzenledi. Ekiplerin yaptığı baskınlarda 21 hükümlü gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından Kaman Adliyesine sevk edilen 21 kişiden 17'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, fuhuş, cinsel istismar, dolandırıcılık, kamu malına zarar verme, hırsızlık ve gasp suçlarından haklarında...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, fuhuş, cinsel istismar, dolandırıcılık, kamu malına zarar verme, hırsızlık ve gasp suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 21 kişi yakalandı.

Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kırşehir ve Kaman Adliyelerindeki farklı mahkemelerden fuhuş, cinsel istismar, dolandırıcılık, kamu malına zarar verme, hırsızlık ve gasp suçlamaları nedeniyle hapis cezası aldıktan sonra kayıplara karışan hükümlülerin yakalanması için ekip kurdu.

Asayiş uygulaması, teknik takip ve elde edilen bilgiler ışığında yaklaşık 1 ay çalışma yapan ekipler, farklı adreslere operasyon düzenledi. Ekiplerin yaptığı baskınlarda 21 hükümlü gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kaman Adliyesine sevk edilen 21 kişiden 17'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.