pendik escort bayan
ak

Kaman’da 3 Okul Yabancı Dilde Pilot Seçildi

26.09.2017 - 16:23, Güncelleme: 26.09.2017 - 16:23
 

Kaman’da 3 Okul Yabancı Dilde Pilot Seçildi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Demirci, Milli Eğitim Bakanlığı'nın pilot uygulaması kapsamında ilçedeki 3 okulda yabancı dil ağırlıklı...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Demirci, Milli Eğitim Bakanlığı'nın pilot uygulaması kapsamında ilçedeki 3 okulda yabancı dil ağırlıklı eğitim verilmeye başlandığını belirtti.Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bakanlığın beşinci sınıflarda yabancı dil ağırlıklı eğitimde pilot uygulama yapacağı 81 ildeki 620 okul arasına Kaman'dan 3 okulun girdiğini belirtti.Yabancı dil ağırlıklı dil eğitimi hakkında bilgi veren Demirci, şunları kaydetti:"Şehit Bayram Kara Ortaokulu'nda 5, Yenihayat Ortaokulu'nda 4 ve Melikşah Ortaokulu'nda da 2 sınıf olmak üzere toplam 11 sınıfımızda bu uygulamayı yapacağız. Haftalık 15'er saat beşinci sınıflar düzeyinde yapılacak bu uygulama ile dil becerisinin gelişmesini amaç ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ilçe genelinde tüm köy ve merkezde bulunan okullarda yaptığımız seviye belirleme sınavında alınan sonuçlara göre öğrencilerin gideceği sınıfları belirledik ve her öğrenci kendi seviye durumunun olduğu sınıfta eğitim öğretim hayatına devam edecek."
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Demirci, Milli Eğitim Bakanlığı'nın pilot uygulaması kapsamında ilçedeki 3 okulda yabancı dil ağırlıklı...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Demirci, Milli Eğitim Bakanlığı'nın pilot uygulaması kapsamında ilçedeki 3 okulda yabancı dil ağırlıklı eğitim verilmeye başlandığını belirtti.

Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bakanlığın beşinci sınıflarda yabancı dil ağırlıklı eğitimde pilot uygulama yapacağı 81 ildeki 620 okul arasına Kaman'dan 3 okulun girdiğini belirtti.

Yabancı dil ağırlıklı dil eğitimi hakkında bilgi veren Demirci, şunları kaydetti:

"Şehit Bayram Kara Ortaokulu'nda 5, Yenihayat Ortaokulu'nda 4 ve Melikşah Ortaokulu'nda da 2 sınıf olmak üzere toplam 11 sınıfımızda bu uygulamayı yapacağız. Haftalık 15'er saat beşinci sınıflar düzeyinde yapılacak bu uygulama ile dil becerisinin gelişmesini amaç ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ilçe genelinde tüm köy ve merkezde bulunan okullarda yaptığımız seviye belirleme sınavında alınan sonuçlara göre öğrencilerin gideceği sınıfları belirledik ve her öğrenci kendi seviye durumunun olduğu sınıfta eğitim öğretim hayatına devam edecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.