pendik escort bayan
ak

Kaman Ve Mucur'da Doğalgaz Temel Atma Töreni

07.04.2017 - 12:18, Güncelleme: 07.04.2017 - 12:18
 

Kaman Ve Mucur'da Doğalgaz Temel Atma Töreni

KIRŞEHİR (AA) - Mucur ve Kaman ilçelerine doğal gaz getirecek hattın temeli atıldı.Mucur ilçesinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Mucur ve Kaman ilçelerine doğal gaz getirecek hattın temeli atıldı.Mucur ilçesinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, kesintisiz enerji kaynağı doğal gazın büyük nimet olduğunu söyledi. Doğal gazın yaşamın kalitesini artırdığını belirten Şentürk, şöyle konuştu:"Kırşehir merkezden sonra en güzel hizmetleri Mucur ve Kaman ilçelerimiz almaktadır. Milletvekillerimiz doğal gazın ilçelerimize getirilmesi konusunda çok gayret ettiler. Kendilerine ve ilimizin en gözde ilçeleri olan Mucur ve Kaman'a doğal gazın getirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz, en çok da bayanların işine yarayacaktır. Hayatları kolaylaşacak, konforları artacaktır. Doğal gazın ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum."AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan da, doğal gazı Mucur ve Kaman ilçelerine getirerek, bu ilçelerde yaşayanlara en güzel hizmeti vermeyi amaçladıklarını dile getirdi. Arslan, diğer ilçelere de doğalgaz getirilmesi için çalıştıklarını vurguladı.AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya da, doğal gazın medeniyet demek olduğuna vurgu yaparak, "Vatandaşlarımızın işleri doğal gazla daha da kolaylaşacaktır. Sanayicimize sunulan en güzel imkan doğal gazdır. 2018’de de Boztepe doğal gaza kavuşacak." dedi. Törene, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, KIRGAZ Genel Müdürü Selçuk Aksakaloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.Mucur'un ardından Kaman ilçesinde de temel atma töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene, Vali Şentürk, Milletvekilleri Arslan ve Çetinkaya, Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli ve çok sayıda davetli katıldı. Her iki ilçedeki törenlerde, Vali Şentürk ve protokol üyeleri butona basıp sembolik olarak doğal gaz borularını birleştirdi.
KIRŞEHİR (AA) - Mucur ve Kaman ilçelerine doğal gaz getirecek hattın temeli atıldı.Mucur ilçesinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Mucur ve Kaman ilçelerine doğal gaz getirecek hattın temeli atıldı.

Mucur ilçesinde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, kesintisiz enerji kaynağı doğal gazın büyük nimet olduğunu söyledi.

Doğal gazın yaşamın kalitesini artırdığını belirten Şentürk, şöyle konuştu:

"Kırşehir merkezden sonra en güzel hizmetleri Mucur ve Kaman ilçelerimiz almaktadır. Milletvekillerimiz doğal gazın ilçelerimize getirilmesi konusunda çok gayret ettiler. Kendilerine ve ilimizin en gözde ilçeleri olan Mucur ve Kaman'a doğal gazın getirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz, en çok da bayanların işine yarayacaktır. Hayatları kolaylaşacak, konforları artacaktır. Doğal gazın ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum."

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan da, doğal gazı Mucur ve Kaman ilçelerine getirerek, bu ilçelerde yaşayanlara en güzel hizmeti vermeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Arslan, diğer ilçelere de doğalgaz getirilmesi için çalıştıklarını vurguladı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya da, doğal gazın medeniyet demek olduğuna vurgu yaparak, "Vatandaşlarımızın işleri doğal gazla daha da kolaylaşacaktır. Sanayicimize sunulan en güzel imkan doğal gazdır. 2018’de de Boztepe doğal gaza kavuşacak." dedi.

Törene, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, KIRGAZ Genel Müdürü Selçuk Aksakaloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mucur'un ardından Kaman ilçesinde de temel atma töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene, Vali Şentürk, Milletvekilleri Arslan ve Çetinkaya, Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli ve çok sayıda davetli katıldı.

Her iki ilçedeki törenlerde, Vali Şentürk ve protokol üyeleri butona basıp sembolik olarak doğal gaz borularını birleştirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.