pendik escort bayan
ak

Kaman Meslek Yüksekokulu'nda Kan Bağışı

17.10.2017 - 13:08, Güncelleme: 17.10.2017 - 13:08
 

Kaman Meslek Yüksekokulu'nda Kan Bağışı

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.Türk Kızılayı Kırşehir Şubesi...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.Türk Kızılayı Kırşehir Şubesi kan bağışı aracı yüksekokulun bahçesinde kan bağışı kabul etti. Araçta kan veren öğrencilere ikramda bulunuldu. Kırşehir Şubesi Kan Bağışı Merkezi Müdürü Zikri Güzel, son zamanlarda kan bağışının beklenenden düşük olduğunu ifade ederek, yüksekokuldaki kampanyada 70 ünite kan toplandığını belirtti.Okullarda öğrenci sayısının az olması nedeniyle bağışın da düşük kaldığını ifade eden Güzel, okullardaki kampanyalara devam edeceklerini dile getirdi.Güzel, "Türkiye'nin kan ihtiyacının karşılanabilmesi için insanların biraz daha duyarlı olması gerekmektedir. Hem halkımız hem de öğrenciler daha çok yardım etmeli. Kırşehir geneli 12 günlük bir program belirledik. Kan vermekten korkmayın. İhtiyacı olan birçok kişi var. 15 dakika gibi kısa sürede vereceğiniz kanı 3 torbaya ayırıp ihtiyacı olan kişilere Kızılay aracılığı ile gönderiyoruz. Kan bağışında bulunan öğrencilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.Kaman Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Fatih Ballı ise kan bağışında bulunan öğrencilere teşekkür etti.Ballı, "Ülkemizin ciddi oranda kana ihtiyacı var. Birçok yurttaşımız hastalıktan dolayı günlük kan almak zorunda. İnsani ve ahlaki açıdan duyarlı olan Kaman Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizi kutluyorum. Umarım sadece Kaman'da değil tüm ülkede bu tarz bağışlar artarak devam eder." diye konuştu.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.Türk Kızılayı Kırşehir Şubesi...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı Kırşehir Şubesi kan bağışı aracı yüksekokulun bahçesinde kan bağışı kabul etti. Araçta kan veren öğrencilere ikramda bulunuldu.

Kırşehir Şubesi Kan Bağışı Merkezi Müdürü Zikri Güzel, son zamanlarda kan bağışının beklenenden düşük olduğunu ifade ederek, yüksekokuldaki kampanyada 70 ünite kan toplandığını belirtti.

Okullarda öğrenci sayısının az olması nedeniyle bağışın da düşük kaldığını ifade eden Güzel, okullardaki kampanyalara devam edeceklerini dile getirdi.

Güzel, "Türkiye'nin kan ihtiyacının karşılanabilmesi için insanların biraz daha duyarlı olması gerekmektedir. Hem halkımız hem de öğrenciler daha çok yardım etmeli. Kırşehir geneli 12 günlük bir program belirledik. Kan vermekten korkmayın. İhtiyacı olan birçok kişi var. 15 dakika gibi kısa sürede vereceğiniz kanı 3 torbaya ayırıp ihtiyacı olan kişilere Kızılay aracılığı ile gönderiyoruz. Kan bağışında bulunan öğrencilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaman Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Fatih Ballı ise kan bağışında bulunan öğrencilere teşekkür etti.

Ballı, "Ülkemizin ciddi oranda kana ihtiyacı var. Birçok yurttaşımız hastalıktan dolayı günlük kan almak zorunda. İnsani ve ahlaki açıdan duyarlı olan Kaman Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizi kutluyorum. Umarım sadece Kaman'da değil tüm ülkede bu tarz bağışlar artarak devam eder." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.