pendik escort bayan
ak

Kaman Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

23.05.2017 - 18:03, Güncelleme: 23.05.2017 - 18:03
 

Kaman Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesine bağlı Kaman Meslek Yüksekokulu yeni dönem mezunlarını uğurladı.Yükseokulun 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesine bağlı Kaman Meslek Yüksekokulu yeni dönem mezunlarını uğurladı.Yükseokulun 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Kaman Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi. Törene Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Mert Fidancı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, müdürler, ilçe amirleri, akademik ve idari personel ile mezunlar ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve hediyeleri verildi. Şed Kuşatma Töreni ve Ahilik Yemininin ardından öğrenciler keplerini atarak mezuniyetlerini kutladı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesine bağlı Kaman Meslek Yüksekokulu yeni dönem mezunlarını uğurladı.Yükseokulun 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesine bağlı Kaman Meslek Yüksekokulu yeni dönem mezunlarını uğurladı.

Yükseokulun 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Kaman Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi.

Törene Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Mert Fidancı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, müdürler, ilçe amirleri, akademik ve idari personel ile mezunlar ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve hediyeleri verildi.

Şed Kuşatma Töreni ve Ahilik Yemininin ardından öğrenciler keplerini atarak mezuniyetlerini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.