pendik escort bayan
ak

Kaman Gençlik Merkezi'nden Üniversite Öğrencilerine Tanıtım

12.12.2017 - 10:58, Güncelleme: 12.12.2017 - 10:58
 

Kaman Gençlik Merkezi'nden Üniversite Öğrencilerine Tanıtım

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi faaliyetleri, üniversite öğrencilerinin kaldığı erkek öğrenci yurdunda tanıtıldı.Kaman Gençlik Hizmetleri ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi faaliyetleri, üniversite öğrencilerinin kaldığı erkek öğrenci yurdunda tanıtıldı.Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sibel Koç ile Kaman Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan, Kaman KYK Erkek Yurdu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.Yurdun konferans salonunda gerçekleştirilen ziyarette, gençlik merkezi gençlik liderlerinden Rıza Ekici, kurumda verilen kurslar ile sportif ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kaman ilçesinde gençlik merkezinin olmasının büyük şans olduğunu belirten Ekici, Türkiye'deki 280 gençlik merkezinden üçünün Kırşehir'de bulunduğunu ifade etti.Gelen talepler doğrultusunda merkezde kurslar açıldığını vurgulayan Ekici, "Amacımız gençlerin hem fiziksel, hem eğitsel anlamda kendilerini geliştirmesine katkı sağlamak. Ayrıca gönüllülük esasına dayalı sosyal faaliyetler yaparak gençlerimiz arasında birlik ve beraberlik sağlayıp, vicdani duygularla hareket etmelerine yardımcı olmak istiyoruz." dedi.Koç ve Arslan da yaptıkları faaliyetleri anlatarak gençleri Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tesisleri ve Kaman Gençlik Merkezi'ne davet etti.Kaman KYK Erkek Yurdu Müdürü Halil Değirmen ise ziyaretlerinden dolayı kurum müdürlerine teşekkür etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi faaliyetleri, üniversite öğrencilerinin kaldığı erkek öğrenci yurdunda tanıtıldı.Kaman Gençlik Hizmetleri ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Gençlik Merkezi faaliyetleri, üniversite öğrencilerinin kaldığı erkek öğrenci yurdunda tanıtıldı.

Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sibel Koç ile Kaman Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Arslan, Kaman KYK Erkek Yurdu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Yurdun konferans salonunda gerçekleştirilen ziyarette, gençlik merkezi gençlik liderlerinden Rıza Ekici, kurumda verilen kurslar ile sportif ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Kaman ilçesinde gençlik merkezinin olmasının büyük şans olduğunu belirten Ekici, Türkiye'deki 280 gençlik merkezinden üçünün Kırşehir'de bulunduğunu ifade etti.

Gelen talepler doğrultusunda merkezde kurslar açıldığını vurgulayan Ekici, "Amacımız gençlerin hem fiziksel, hem eğitsel anlamda kendilerini geliştirmesine katkı sağlamak. Ayrıca gönüllülük esasına dayalı sosyal faaliyetler yaparak gençlerimiz arasında birlik ve beraberlik sağlayıp, vicdani duygularla hareket etmelerine yardımcı olmak istiyoruz." dedi.

Koç ve Arslan da yaptıkları faaliyetleri anlatarak gençleri Kaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tesisleri ve Kaman Gençlik Merkezi'ne davet etti.

Kaman KYK Erkek Yurdu Müdürü Halil Değirmen ise ziyaretlerinden dolayı kurum müdürlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.