pendik escort bayan
ak

Kaman Eskkk Genel Kurulu Yapıldı

22.01.2018 - 18:18, Güncelleme: 22.01.2018 - 18:18
 

Kaman Eskkk Genel Kurulu Yapıldı

Kooperatif başkanlığına yeniden Kaplan Kaman yeniden seçildi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Kaplan Kaman, güven tazeledi. Kaman ESKKK Olağan Genel Kurulu, İlçe Halk Eğitimi Merkezinde yapıldı. Genel kurulda, 22 yıldır kooperatif başkanlığını sürdüren Kaplan Kaman'ın yanı sıra Mustafa Şahin ve Turan Kulaksız’ın hazırladığı listelerle seçime gidildi. Kooperatife kayıtlı bin 82 üyeden bin 52'sinin oy kullandığı genel kurulda, 620 oy alan Kaman, yeniden başkanlığa seçildi. Seçimde diğer başkan adayları Şahin 395 ve Kulaksız 28 oy aldı, 9 oy ise geçersiz sayıldı.Kaman, seçim sonrasında yaptığı açıklamada, kendisini destekleyen üyelere teşekkür ederek, Kaman için esnafla birlikte çalışacaklarını söyledi.
Kooperatif başkanlığına yeniden Kaplan Kaman yeniden seçildi

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Kaplan Kaman, güven tazeledi.

Kaman ESKKK Olağan Genel Kurulu, İlçe Halk Eğitimi Merkezinde yapıldı.

Genel kurulda, 22 yıldır kooperatif başkanlığını sürdüren Kaplan Kaman'ın yanı sıra Mustafa Şahin ve Turan Kulaksız’ın hazırladığı listelerle seçime gidildi.

Kooperatife kayıtlı bin 82 üyeden bin 52'sinin oy kullandığı genel kurulda, 620 oy alan Kaman, yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimde diğer başkan adayları Şahin 395 ve Kulaksız 28 oy aldı, 9 oy ise geçersiz sayıldı.

Kaman, seçim sonrasında yaptığı açıklamada, kendisini destekleyen üyelere teşekkür ederek, Kaman için esnafla birlikte çalışacaklarını söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.