pendik escort bayan
ak

Kalp Piliyle Yaşayanlar Derneğine Kumar Operasyonu

23.05.2017 - 10:38, Güncelleme: 23.05.2017 - 10:38
 

Kalp Piliyle Yaşayanlar Derneğine Kumar Operasyonu

Eskişehir'de düzenlenen operasyonda dolandırıcılık suçundan aranan dernek başkanı ile kumar oynadıkları belirlenen 20 kişi yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Kalp Piliyle Yaşayanlar Derneğine düzenlenen operasyonda kumar oynadıkları tespit edilen 20 kişi ile hakkında dolandırıcılık suçundan yakalama kararı bulunan dernek başkanı gözaltına alındı.Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Hoşnudiye Mahallesi Tutal Sokak'ta Kalp Piliyle Yaşayanlar Derneğinde kumar oynatıldığı ihbarı aldı.Ekiplerce düzenlenen operasyonda kumar oynadıkları belirlenen 20 kişi ile dolandırıcılık suçundan hakkında yakalama kararı bulunan dernek başkanı M.T. gözaltına alındı. Kumar ekipmanları ve tombala makinesine de el konuldu.Kumar oynayan 20 kişiye ilgili kanun gereği 227'şer lira ceza verilirken, dernek başkanı M.T. hakkında "kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" suçundan adli işlem başlatıldı.
Eskişehir'de düzenlenen operasyonda dolandırıcılık suçundan aranan dernek başkanı ile kumar oynadıkları belirlenen 20 kişi yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Kalp Piliyle Yaşayanlar Derneğine düzenlenen operasyonda kumar oynadıkları tespit edilen 20 kişi ile hakkında dolandırıcılık suçundan yakalama kararı bulunan dernek başkanı gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Hoşnudiye Mahallesi Tutal Sokak'ta Kalp Piliyle Yaşayanlar Derneğinde kumar oynatıldığı ihbarı aldı.

Ekiplerce düzenlenen operasyonda kumar oynadıkları belirlenen 20 kişi ile dolandırıcılık suçundan hakkında yakalama kararı bulunan dernek başkanı M.T. gözaltına alındı. Kumar ekipmanları ve tombala makinesine de el konuldu.

Kumar oynayan 20 kişiye ilgili kanun gereği 227'şer lira ceza verilirken, dernek başkanı M.T. hakkında "kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" suçundan adli işlem başlatıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.