pendik escort bayan
ak

Kalp krizinden ölen Zara Adliyesi Yazı İşleri Müdürü'ne veda

18.05.2016 - 16:06, Güncelleme: 18.05.2016 - 16:06
 

Kalp krizinden ölen Zara Adliyesi Yazı İşleri Müdürü'ne veda

SİVAS'ın Zara ilçesinde görev yapan ve Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren adlıye yazıişleri müdürü Salman Aslan, Sivas Adliyesi...

 SİVAS'ın Zara ilçesinde görev yapan ve Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren adlıye yazıişleri müdürü Salman Aslan, Sivas Adliyesi önünde düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.Zara Adliyesi'nda yazı işleri müdürü olarak görev yapan 41 yaşındaki Salman Aslan, Antalya'da katıldığı hizmetiçi eğitim semineri sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu dün sabah yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası Aslan için bugün Sivas Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya, hakim ve savcılar, adliye personeli ile yakınları katıldı. Törende konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, tüm yargı camiasına başsağlığı dileyerek, "Ölümün acı olmayanı yok ama böyle genç ve beklenmedik anlarda gelenleri daha da acı oluyor. Önemli olan kaçınılmaz bu sondan sonra arkamızda hayırla yad edilecek işler bırakabilmektir. Bugün buradaki kalabalık gösteriyor ki, Salman kardeşimiz bunu başarmış ve hakka yürümüştür" dedi. Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya ise, "16 yıl önce meslek hayatına başlayan ve kısa süre önce Zara Adliyesi yazı işleri müdürlüğü görevine atanan Salman Aslan, arkadaşları arasında sevilen, görevine bağlı, insanlara yaklaşımı ile gönüllerde taht kuran bir insandı. Kelimeler ve cümleler bugün yaşadığımız acıyı anlatmaya yetmez ve yetmeyecek" dedi. Konuşmalarına ardından Sivas Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Susam tarafından dua edilerek helallik alındı. Aslan'ın mesai arkadaşları tören sırasında gözyaşlarını tutamadı.FOTOĞRAFLI 
SİVAS'ın Zara ilçesinde görev yapan ve Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren adlıye yazıişleri müdürü Salman Aslan, Sivas Adliyesi...

 

SİVAS'ın Zara ilçesinde görev yapan ve Antalya'da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren adlıye yazıişleri müdürü Salman Aslan, Sivas Adliyesi önünde düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Zara Adliyesi'nda yazı işleri müdürü olarak görev yapan 41 yaşındaki Salman Aslan, Antalya'da katıldığı hizmetiçi eğitim semineri sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu dün sabah yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası Aslan için bugün Sivas Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya, hakim ve savcılar, adliye personeli ile yakınları katıldı.

Törende konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, tüm yargı camiasına başsağlığı dileyerek, "Ölümün acı olmayanı yok ama böyle genç ve beklenmedik anlarda gelenleri daha da acı oluyor. Önemli olan kaçınılmaz bu sondan sonra arkamızda hayırla yad edilecek işler bırakabilmektir. Bugün buradaki kalabalık gösteriyor ki, Salman kardeşimiz bunu başarmış ve hakka yürümüştür" dedi.

Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya ise, "16 yıl önce meslek hayatına başlayan ve kısa süre önce Zara Adliyesi yazı işleri müdürlüğü görevine atanan Salman Aslan, arkadaşları arasında sevilen, görevine bağlı, insanlara yaklaşımı ile gönüllerde taht kuran bir insandı. Kelimeler ve cümleler bugün yaşadığımız acıyı anlatmaya yetmez ve yetmeyecek" dedi.

Konuşmalarına ardından Sivas Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Susam tarafından dua edilerek helallik alındı. Aslan'ın mesai arkadaşları tören sırasında gözyaşlarını tutamadı.

FOTOĞRAFLI

 

Kalp krizinden ölen Zara Adliyesi Yazı İşleri Müdürü'ne veda

Kalp krizinden ölen Zara Adliyesi Yazı İşleri Müdürü'ne veda

Kalp krizinden ölen Zara Adliyesi Yazı İşleri Müdürü'ne veda

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.