pendik escort bayan
ak

Kalkınma Bakanı Elvan, Karaman'da

01.09.2017 - 08:23, Güncelleme: 01.09.2017 - 08:23
 

Kalkınma Bakanı Elvan, Karaman'da

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan: - "Bu bayram bizim birliğimizin, beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olur, daha fazla kenetlenmemizi sağlar"

KARAMAN (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bu bayram bizim birliğimizin, beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olur, daha fazla kenetlenmemizi sağlar." dedi. Bayram namazını Karaman Aktekke Camisi'nde kılan Elvan, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Elvan gazetecilere yaptığı açıklamada, 80 milyon vatandaşın bayramını kutladığını belirtti.Bu bayramda vatan, millet için mücadele eden sınırları koruyan, Türk Silahlı Kuvvetleri personeline, emniyet mensuplarına da şükranlarımı sunduğunu dile getiren Elvan, her birinin bayramını tebrik ettiğini aktardı. Elvan, şunları kaydetti:"Allah birliğimizi, beraberliğimizi inşallah daha da kuvvetlendirsin. Bu bayram bizim birliğimizin, beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olur, daha fazla kenetlenmemizi sağlar. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki Ortadoğu'da Müslüman'ın Müslüman'ı kırdığı bir dönemi yaşıyoruz. Bu bayramın hem Türk milletimize, İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum."
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan: - "Bu bayram bizim birliğimizin, beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olur, daha fazla kenetlenmemizi sağlar"

KARAMAN (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bu bayram bizim birliğimizin, beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olur, daha fazla kenetlenmemizi sağlar." dedi.

Bayram namazını Karaman Aktekke Camisi'nde kılan Elvan, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Elvan gazetecilere yaptığı açıklamada, 80 milyon vatandaşın bayramını kutladığını belirtti.

Bu bayramda vatan, millet için mücadele eden sınırları koruyan, Türk Silahlı Kuvvetleri personeline, emniyet mensuplarına da şükranlarımı sunduğunu dile getiren Elvan, her birinin bayramını tebrik ettiğini aktardı.

Elvan, şunları kaydetti:

"Allah birliğimizi, beraberliğimizi inşallah daha da kuvvetlendirsin. Bu bayram bizim birliğimizin, beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olur, daha fazla kenetlenmemizi sağlar. Öyle bir süreçten geçiyoruz ki Ortadoğu'da Müslüman'ın Müslüman'ı kırdığı bir dönemi yaşıyoruz. Bu bayramın hem Türk milletimize, İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.