pendik escort bayan
ak

Kalkınma Bakanı Elvan:

23.12.2016 - 14:53, Güncelleme: 23.12.2016 - 14:53
 

Kalkınma Bakanı Elvan:

"Türkiye, terörle mücadele konusunda samimi olan ve her türlü fedakarlığı gösteren yegane ülkedir. Avrupa ve Birleşmiş Milletler nerede? Suriye'de insanlar kıyılıyor. Bunların hangisini Suriye'de gördünüz? Her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya devam ed

KONYA (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin terörle mücadele konusunda samimi olan ve her türlü fedakarlığı gösteren yegane ülke olduğunu belirterek," Avrupa ve Birleşmiş Milletler nerede? Suriye'de insanlar kıyılıyor. Bunların hangisini Suriye'de gördünüz. Her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle zafer bizim olacak." dedi. Elvan, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Burak Boz’un cenaze törenine katılmak için geldiği Konya'nın Ereğli ilçesinde, şehidin ailesine başsağlığı diledi.Soğuk ve çetin kış şartlarında kahraman güvenlik güçlerinin, Türkiye'nin güvenliği için gayret gösterdiğini vurgulayan Elvan, silahlı kuvvetler mensuplarının bir anlamda ülkenin istiklali için mücadele ettiğini söyledi.Şehidin annesinin, "Oğlumla gurur duyuyorum. Bir oğlum daha var, gerekirse El Bab'ı alacaksanız gönderip şehit vermeye hazırım." dediğini hatırlatan Elvan, vatanını, milletini, bayrağını ailesinden daha çok seven şehit Burak'ın annesine, "Ülkem için mücadele veriyorum, hakkınızı helal edin" dediğini aktardı. - "Milletimizin dayanışması ve gücüyle yapamayacağımız hiçbir şey yoktur" Bu tür kişiler var oldukça, böyle bir millete sahip olunduğu müddetçe, hedeflerin tek tek gerçekleştirileceğinin altını çizen Elvan, şöyle konuştu:"Böyle bir millet, anne, evlat yok dünyada. Geleceğimiz çok daha parlak olacak arkadaşlar. Elbette sıkıntılar çektik, çekiyoruz. Belki bir süre daha sıkıntı çekeceğiz. Türkiye güçlü bir devlettir. Silahlı kuvvetlerimiz güçlü bir ordudur. Milletimizin dayanışması ve gücüyle yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Bazı ülkeler ve uluslararası güçler, teröre destek vererek, terörle mücadele ediyor. Bugün yaptıklarının zararını bir gün mutlaka çekip, hata yaptıklarının farkına varacaklar. Teröre destek vererek mücadele edilmez. İster PKK, ister DEAŞ olsun bu terör örgütlerine karşın topyekün mücadele gerekir. Ama bakıyorsunuz bazı uluslararası güçler, gidiyor terör örgütüyle iş birliği yapıyor. Bir ülke terör örgütüyle iş birliği yapmaz. Böyle bir anlayışı kabul etmek mümkün değildir. Türkiye terörle mücadele konusunda samimi olan ve her türlü fedakarlığı gösteren yegane ülkedir. Avrupa ve Birleşmiş Milletler nerede? Suriye'de insanlar kıyılıyor. Bunların hangisini Suriye'de gördünüz. Her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle zafer bizim olacak."
"Türkiye, terörle mücadele konusunda samimi olan ve her türlü fedakarlığı gösteren yegane ülkedir. Avrupa ve Birleşmiş Milletler nerede? Suriye'de insanlar kıyılıyor. Bunların hangisini Suriye'de gördünüz? Her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya devam ed

KONYA (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin terörle mücadele konusunda samimi olan ve her türlü fedakarlığı gösteren yegane ülke olduğunu belirterek," Avrupa ve Birleşmiş Milletler nerede? Suriye'de insanlar kıyılıyor. Bunların hangisini Suriye'de gördünüz. Her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle zafer bizim olacak." dedi.

Elvan, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Burak Boz’un cenaze törenine katılmak için geldiği Konya'nın Ereğli ilçesinde, şehidin ailesine başsağlığı diledi.

Soğuk ve çetin kış şartlarında kahraman güvenlik güçlerinin, Türkiye'nin güvenliği için gayret gösterdiğini vurgulayan Elvan, silahlı kuvvetler mensuplarının bir anlamda ülkenin istiklali için mücadele ettiğini söyledi.

Şehidin annesinin, "Oğlumla gurur duyuyorum. Bir oğlum daha var, gerekirse El Bab'ı alacaksanız gönderip şehit vermeye hazırım." dediğini hatırlatan Elvan, vatanını, milletini, bayrağını ailesinden daha çok seven şehit Burak'ın annesine, "Ülkem için mücadele veriyorum, hakkınızı helal edin" dediğini aktardı.

- "Milletimizin dayanışması ve gücüyle yapamayacağımız hiçbir şey yoktur"

Bu tür kişiler var oldukça, böyle bir millete sahip olunduğu müddetçe, hedeflerin tek tek gerçekleştirileceğinin altını çizen Elvan, şöyle konuştu:

"Böyle bir millet, anne, evlat yok dünyada. Geleceğimiz çok daha parlak olacak arkadaşlar. Elbette sıkıntılar çektik, çekiyoruz. Belki bir süre daha sıkıntı çekeceğiz. Türkiye güçlü bir devlettir. Silahlı kuvvetlerimiz güçlü bir ordudur. Milletimizin dayanışması ve gücüyle yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Bazı ülkeler ve uluslararası güçler, teröre destek vererek, terörle mücadele ediyor. Bugün yaptıklarının zararını bir gün mutlaka çekip, hata yaptıklarının farkına varacaklar.

Teröre destek vererek mücadele edilmez. İster PKK, ister DEAŞ olsun bu terör örgütlerine karşın topyekün mücadele gerekir. Ama bakıyorsunuz bazı uluslararası güçler, gidiyor terör örgütüyle iş birliği yapıyor. Bir ülke terör örgütüyle iş birliği yapmaz. Böyle bir anlayışı kabul etmek mümkün değildir. Türkiye terörle mücadele konusunda samimi olan ve her türlü fedakarlığı gösteren yegane ülkedir. Avrupa ve Birleşmiş Milletler nerede? Suriye'de insanlar kıyılıyor. Bunların hangisini Suriye'de gördünüz. Her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle zafer bizim olacak."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.