pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaleseramik’e ‘İnsana Saygı’ Ödülü

Spor 24.05.2019 - 16:18, Güncelleme: 24.05.2019 - 16:18
 

Kaleseramik’e ‘İnsana Saygı’ Ödülü

Kaleseramik, kariyet.net ‘İnsana Saygı Ödülü’nü aldı

İSTANBUL (AA) - Kaleseramik, İnsan Kaynakları Zirvesi’nde kariyet.net ‘İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.Kaleseramik'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformlarından kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘İnsana Saygı Ödülleri’ İstanbul'da Volkswagen Arena'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kaleseramik, İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Türkiye’nin en prestijli İnsan Kaynakları Ödülleri’nden olan kariyet.net ‘İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.Kaleseramik, 20 bini aşkın firma arasından tüm koşulları sağlayarak ödül almaya hak kazanan sayılı firmalardan oldu. Kaleseramik adına ödülü, İnsan Kaynakları Müdürü Kağan Özsarı, İşe Alım, Gelişim - Performans Yöneticisi Fatmanur Çakır Uzan ve İşe Alım - Gelişim Kıdemli Uzmanı Merve Ünal Yayık aldı.
Kaleseramik, kariyet.net ‘İnsana Saygı Ödülü’nü aldı

İSTANBUL (AA) - Kaleseramik, İnsan Kaynakları Zirvesi’nde kariyet.net ‘İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Kaleseramik'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformlarından kariyer.net tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘İnsana Saygı Ödülleri’ İstanbul'da Volkswagen Arena'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Kaleseramik, İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Türkiye’nin en prestijli İnsan Kaynakları Ödülleri’nden olan kariyet.net ‘İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü.

Kaleseramik, 20 bini aşkın firma arasından tüm koşulları sağlayarak ödül almaya hak kazanan sayılı firmalardan oldu. Kaleseramik adına ödülü, İnsan Kaynakları Müdürü Kağan Özsarı, İşe Alım, Gelişim - Performans Yöneticisi Fatmanur Çakır Uzan ve İşe Alım - Gelişim Kıdemli Uzmanı Merve Ünal Yayık aldı.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.