pendik escort bayan
ak

Kaleseramik Genel Müdürlüğü'ne Okan Gedik Getirildi

Spor 22.08.2017 - 11:23, Güncelleme: 22.08.2017 - 11:23
 

Kaleseramik Genel Müdürlüğü'ne Okan Gedik Getirildi

Kaleseramik Genel Müdürlüğü'ne Okan Gedik atandı

İSTANBUL (AA) - Kaleseramik Genel Müdürlüğü'ne Okan Gedik'in getirildiği bildirildi. Kale Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaleseramik Genel Müdürlüğü'ne Okan Gedik atandı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Okan Gedik, grubun iç piyasadaki başarısı ve uluslararası pazardaki pay ve imajını daha üst seviyeye taşımaya devam edeceklerini belirtti."Sektörün prestijli markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan 'Edilcuoghi' ve 'Edilgres' ile dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerin beğenisine hitap eden Kaleseramik'in konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullanan Gedik, 14 Ağustos'ta yeni görevine başladı.
Kaleseramik Genel Müdürlüğü'ne Okan Gedik atandı

İSTANBUL (AA) - Kaleseramik Genel Müdürlüğü'ne Okan Gedik'in getirildiği bildirildi.

Kale Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaleseramik Genel Müdürlüğü'ne Okan Gedik atandı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Okan Gedik, grubun iç piyasadaki başarısı ve uluslararası pazardaki pay ve imajını daha üst seviyeye taşımaya devam edeceklerini belirtti.

"Sektörün prestijli markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan 'Edilcuoghi' ve 'Edilgres' ile dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerin beğenisine hitap eden Kaleseramik'in konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullanan Gedik, 14 Ağustos'ta yeni görevine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.