pendik escort bayan
ak

Kalekim'in Wintertech Ürünü

Spor 09.12.2016 - 09:38, Güncelleme: 09.12.2016 - 09:38
 

Kalekim'in Wintertech Ürünü

İSTANBUL (AA) Kalekim, eksi 10°C'de yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü 'Wintertech' ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması...

İSTANBUL (AA) Kalekim, eksi 10°C'de yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü 'Wintertech' ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için önemli bir çözüm sunuyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kalekim, Ar-Ge tecrübesiyle geliştirdiği yenilikçi ürünlerini, teknik çözüm konseptiyle tüketici ve profesyonellerin kullanımına sunmaya devam ediyor.Kış aylarında çimento esaslı ürünler ile birlikte çözümler sunan Wintertech, eksi 10°C'de dahi kullanım imkanı sağlıyor. Çimento esaslı ürünler 5°C - 35°C arasında uygulanabiliyorken Kalekim'in geliştirdiği Wintertech teknolojisi ile üretilen yüksek performanslı yapıştırma harcı 1056 profesyonel, esnek yapıştırma harcı 1054 Technoflex ve gazbeton örgü harcı 1058 Technoblock ürünleri, eksi 10°C - artı 23°C arasında kullanılabiliyor.
İSTANBUL (AA) Kalekim, eksi 10°C'de yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü 'Wintertech' ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması...

İSTANBUL (AA) Kalekim, eksi 10°C'de yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü 'Wintertech' ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için önemli bir çözüm sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kalekim, Ar-Ge tecrübesiyle geliştirdiği yenilikçi ürünlerini, teknik çözüm konseptiyle tüketici ve profesyonellerin kullanımına sunmaya devam ediyor.

Kış aylarında çimento esaslı ürünler ile birlikte çözümler sunan Wintertech, eksi 10°C'de dahi kullanım imkanı sağlıyor. Çimento esaslı ürünler 5°C - 35°C arasında uygulanabiliyorken Kalekim'in geliştirdiği Wintertech teknolojisi ile üretilen yüksek performanslı yapıştırma harcı 1056 profesyonel, esnek yapıştırma harcı 1054 Technoflex ve gazbeton örgü harcı 1058 Technoblock ürünleri, eksi 10°C - artı 23°C arasında kullanılabiliyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.