pendik escort bayan
ak

Kalekim'e "Türkiye'nin En İyi İşyeri" Ödülü

Spor 14.03.2017 - 10:03, Güncelleme: 14.03.2017 - 10:03
 

Kalekim'e "Türkiye'nin En İyi İşyeri" Ödülü

Kalekim Genel Müdürü Akbaş:- "Aon Hewitt’in araştırmasıyla çalışanlarımızın gözünden Kalekim'i görmek bizi çok heyecanlandırıyor. Bizim için her anlamda dönüp kendimizi sorguladığımız bir platform"

İSTANBUL (AA) - Kalekim, Aon Hewitt tarafından 2016 yılı için verilen "Aon En İyi İşyeri" ödülünün sahibi oldu.Kalekim'den yapılan açıklamaya göre, geçen yıl Türkiye'de 170 şirketin katıldığı çalışan bağlılığı araştırma sonuçları değerlendirilerek verilen "Aon Best Employers" ödülleri, sahiplerini buldu.Törende, Kalekim'in de aralarında olduğu 15 şirket "Türkiye'nin En İyi İşyeri" ödülünü alarak "Aon Best Employers" unvanını kazandı.İnsan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünya lideri olan Aon Hewitt tarafından gerçekleştirilen ve bağımsız çalışan görüşlerine dayanan araştırmada, "Yüksek Çalışan Bağlılığı", "Etki Yaratan Liderlik", "Yüksek Performans Kültürü" ile "Güçlü İşveren Markası" alanlarındaki endeks skorları ile öne çıkan Kalekim, Türkiye'nin ‘en iyi iş yerlerinden oldu.- "Çalışanlarımızın gözünden şirketimizi görmek başarıyı getiriyor"Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, sektörde pazar payı olarak açık ara lider olduklarını belirterek, bu denli büyük bir değerin yaratılmasının şirketin tüm kademelerinde çalışanların uyum ve iş birliği içerisinde bulunmasıyla gerçekleştiğini aktardı.Bunu sağlamak için de zamanın getirdiği değişimi yakalamak hatta ondan önce koşmak gerektiğini ifade eden Akbaş, şu değerlendirmelerde bulundu:"Çalışanların beklentileri, iş yaşamına bakış açıları bilgi çağı olarak adlandırılan bu zamanda yeniden tanımlandı. Günümüzde sadece doğru insan kaynağını doğru yere yerleştirmek yeterli değil. Çalışanın bireysel gelişimini destekleyerek potansiyelini keşfetmesini sağlamak, iş ve özel yaşam dengesi, motivasyon ve ödüllendirme gibi konular öne çıkıyor. Bu gerçekleri görmezden gelen kurumlar ise oyun dışı kalıyor. Aon Hewitt’in araştırmasıyla çalışanlarımızın gözünden Kalekim'i görmek bizi çok heyecanlandırıyor. Bizim için her anlamda dönüp kendimizi sorguladığımız bir platform. Başarımızın anahtarı tam olarak bu."
Kalekim Genel Müdürü Akbaş:- "Aon Hewitt’in araştırmasıyla çalışanlarımızın gözünden Kalekim'i görmek bizi çok heyecanlandırıyor. Bizim için her anlamda dönüp kendimizi sorguladığımız bir platform"

İSTANBUL (AA) - Kalekim, Aon Hewitt tarafından 2016 yılı için verilen "Aon En İyi İşyeri" ödülünün sahibi oldu.

Kalekim'den yapılan açıklamaya göre, geçen yıl Türkiye'de 170 şirketin katıldığı çalışan bağlılığı araştırma sonuçları değerlendirilerek verilen "Aon Best Employers" ödülleri, sahiplerini buldu.

Törende, Kalekim'in de aralarında olduğu 15 şirket "Türkiye'nin En İyi İşyeri" ödülünü alarak "Aon Best Employers" unvanını kazandı.

İnsan kaynakları ve yönetim danışmanlığı alanında dünya lideri olan Aon Hewitt tarafından gerçekleştirilen ve bağımsız çalışan görüşlerine dayanan araştırmada, "Yüksek Çalışan Bağlılığı", "Etki Yaratan Liderlik", "Yüksek Performans Kültürü" ile "Güçlü İşveren Markası" alanlarındaki endeks skorları ile öne çıkan Kalekim, Türkiye'nin ‘en iyi iş yerlerinden oldu.


- "Çalışanlarımızın gözünden şirketimizi görmek başarıyı getiriyor"


Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, sektörde pazar payı olarak açık ara lider olduklarını belirterek, bu denli büyük bir değerin yaratılmasının şirketin tüm kademelerinde çalışanların uyum ve iş birliği içerisinde bulunmasıyla gerçekleştiğini aktardı.

Bunu sağlamak için de zamanın getirdiği değişimi yakalamak hatta ondan önce koşmak gerektiğini ifade eden Akbaş, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Çalışanların beklentileri, iş yaşamına bakış açıları bilgi çağı olarak adlandırılan bu zamanda yeniden tanımlandı. Günümüzde sadece doğru insan kaynağını doğru yere yerleştirmek yeterli değil. Çalışanın bireysel gelişimini destekleyerek potansiyelini keşfetmesini sağlamak, iş ve özel yaşam dengesi, motivasyon ve ödüllendirme gibi konular öne çıkıyor. Bu gerçekleri görmezden gelen kurumlar ise oyun dışı kalıyor. Aon Hewitt’in araştırmasıyla çalışanlarımızın gözünden Kalekim'i görmek bizi çok heyecanlandırıyor. Bizim için her anlamda dönüp kendimizi sorguladığımız bir platform. Başarımızın anahtarı tam olarak bu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.